Alper Potuk ve Kerim Frei açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı takıma transferi gündemde olan Alper Potuk ve Kerim Frei hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı takıma transferi gündemde olan Alper Potuk ve Kerim Frei hakkında açıklamalarda bulundu.

Terim, Alper için Eskişehirspor'a teklif yaptıklarını ancak ekonomik nedenlerden dolayı anlaşamadıklarını söyledi. Terim, ayrıca Kerim Frei'yi yakından takip ettiklerini ve milli oyuncunun transferinde ısrarcı olacaklarını söyledi.

Alper'i takip ettiklerini ancak bu sezon içerisinde bir teklif yapmadıklarını ifade eden Terim, "Albayrak geçen sene Alper Potuk'la ilgili bir görüşme yaptı. Rakamlar söylendi, Eskişehir başkanıyla görüşüldü. O tarihten itibaren Alper'le ilgili hiçbir temasımız olmadı. Çok büyük rakamların olmasına hiçbirimiz müsade etmeyiz. Yetenekli bir grup genci mukakkak içimize almalıyız. Bir kaç sene içinde çıkacak biri gözükmüyor içeride. Emre Çolak bizim için şans oldu. Bu rakam artmalıdır. Ekonomik, teknik olarak ve bir sistemi oturtmak için Galatasaray'ın buna ihtiyacı var." dedi.

"KERIM FREI TRANSFERİNDE ISRARCI OLACAĞIZ"
Kerim Frei transferinde ısrarcı olacaklarını ifade eden Terim, "Kerim Frei'yi geçen sene izlettirdik onu. Fulham'da oynadığı için kulübün haberi olmadığı için bir şey yapamam ben dedi. Her türlü gençte ısrar ettiğimiz için Frei için de ısrar edeceğiz. Geçen sene olduğu gibi bu sene de onunla ilgileniyoruz." şeklinde konuştu.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları