Alper için takas alternatifleri

Galatasaray'ın Alper Potuk'un transferinde son noktayı koyması için bonservis bedeli ile Eskişehirspor'a bir oyuncu vermesi bekleniyor.

Galatasaray, uzun süredir peşinde koştuğu Alper Potuk transferinde sona yaklaştı. Bu transfer için önemli yol alan sarı-kırmızlı yönetimin, Eskişehirspor'a bir de oyuncu vermeyi planladığı iddia ediliyor.

Galatasaray'ın Alper transferi için takasta kullanacağı isimlerin başında ise Fatih Terim tarafından bu sezon fazla şans verilmeyen oyunculardan birinin olması bekleniyor. Bu isimler içerisindeki en büyük adaylardan biri Eskişehirspor'un istediği Emre Çolak ve Fatih Terim'in kadroda düşünmediği, Mersin İdmanyurdu'nda kiralık olarak forma giyen Emmanuel Culio olarak görünüyor.

EMRE ÇOLAK KALMAK İSTİYOR

Eskişehirspor'un üzerinde durduğu isim Emre Çolak olmasına rağmen Fatih Terim, genç oyuncuyu bırakmaya sıcak bakmıyor. Aynı zamanda Emre Çolak da alt yapısından yetiştiği Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor.

En büyük ikinci aday ise sezon başında Mersin İdmanyurdu'na kiralanan Arjanlinli oyuncu Emmanuel Culio. Geçen sezon Orduspor'a kiralanan ve yeni sezon öncesi takımla çalışmasına rağmen Fatih Terim'in kadroda düşünmemesi üzerine Mersin İdmanyurdu'na kiralanan Culio'nun gönderilmesine sıcak bakılıyor. Culio'nun gönderilmesine sıcak bakılmasının en büyük nedenlerinden biri de yabancı sayısının azaltılmak istenmesi.

Bu sezon farklı takımlara kiralanan Yiğit Gökoğlan, Sercan Yıldırım ve Ceyhun Gülselam da takasta kullanılabilecek diğer isimler arasında yer alıyor.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları