Almanlar'dan şaşırtan iddia!

Almanya Bundesliga'da son dönemlerin başarılı golcülerinden birinin Çin Ligi'ne transfer olabileceği iddia ediliyor.

Son Bundesliga şampiyonu Borussia Dortmund'un Paraguaylı golcüsü Lucas Barrios, sürpriz bir transfere imza atmak üzere. Yıldız oyuncu, eski Fenerbahçeli Nicolas Anelka gibi futbol kariyerini Çin'de devam ettirmeye hazırlanıyor...

Alman basınından Bild'in iddiasına göre; 27 yaşındaki Lucas Barrios, Avrupa'da birinci sınıf bir takıma gitmek ya da Borussia Dortmund'da kalmak yerine Çin'e gitmeye karar verdi. 2009 yazından bu yana Borussia Dortmund forması giyen yıldız oyuncunun, Guangzhou Evergrande ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı öne sürüldü.

Asya'nın Chelsea'si lakabıyla anılan Guangzhou'nun, 2015 yazına kadar Borussia Dortmund ile sözleşmesi bulunan Barrios'u kadrosuna katmak için Alman ekibine 12 milyon euro ödeyeceği belirtilirken; Paraguaylı yıldız, iddialar karşısında sezon sonuna kadar Borussia Dortmund'a odaklandığını söylemekle yetindi.

2008-2009 yılında Colo Colo formasıyla 38 maçta 37 gol atarak dünyanın en çok gol atan isimlerinden biri olan Barrios, Dortmund'daki ilk sezonunda 36 maça 23 gol sığdırarak kendini kanıtladı. Arjantin asıllı oyuncu, geçen sezonki şampiyonlukta da 32 maçta 16 gol atarak büyük pay sahibi oldu. Ancak sezon başında yaşadığı sakatlık nedeniyle formasını Lewandowski'ye kaybeden Barrios, 22 maçta sadece 2 gol atarak büyük hayal kırıklığı yarattı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları