Ali Yavaş'a büyük onur

Galatasaray Kulübü, Spor Toto Final Şampiyonluk Grubu'nda Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisinde sarı-kırmızılı takımda futbolcu, idari menajer ve altyapı sorumlusu olarak görev yapan Ali Yavaş'ı onurlandıracak.

Galatasaray Kulübü, Spor Toto Final Şampiyonluk Grubu'nda Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisinde Ali Yavaş'ı onurlandıracak.

Sarı-kırmızılı ekibin kendi seyirci önünde yaptığı maçlarda düzenlenen, "Galatasaray Efsanelerini Anıyor" organizasyonunun Fenerbahçe derbisindeki konuğu, Galatasaray'da futbolcu, idari menajer ve altyapı sorumlusu olarak görev yapan Ali Yavaş olacak.

Yapılan açıklamada, Ali Yavaş'a Fenerbahçe maçı öncesi plaket verileceği ve Yavaş'ın tribünleri selamlayacağı belirtildi.

Galatasaray'a 1974-75 sezonunda Altay'dan transfer olan Ali Yavaş, 11 Ağustos 1980 tarihinde Karabük'te oynanan Karabükspor-Galatasaray maçı ile jübilesini yaptı. 1982 yılında Galatasaray'a geri dönen Yavaş, Özkan Sümer'in teknik direktör olduğu dönemde idari menajer olarak görev aldı. 1985 yılında yeni bir yapılanmaya gidilen sarı-kırmızılı ekipte, yine idari menajerlik görevine getirilen Yavaş, 2002 yılında ise Galatasaray'ın altyapı sorumluluğunu üstlendi. 2008 yılında bu görevinden ayrılan Ali Yavaş, 2009 yılında Azerbaycan'ın FC Qabala ekibinin altyapı sorumluluğuna getirildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları