Ali Dürüst de zeminden şikayetçi

Galatasaray'ın İkinci Başkanı Ali Dürüst, Schalke maçındaki zemin ile ilgili açıklamada bulundu.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. turu ilk maçında Schalke 04 ile 1-1 berabere kaldıkları maçın rövanşını kazanarak turu geçeceklerine inandığını söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Ali Dürüst, iki devreli bir karşılaşmanın ilkini geride bıraktıklarını aktararak, "Bu karşılaşmanın 'ilk devresi 1-1 bitti' diyelim. Oynayacağımız bir devre daha var. İnşallah deplasmanda galip gelerek turu geçeceğiz. Aslına bakarsanız burada da galip gelebilirdik. Özellikle ikinci yarı çok net pozisyonlarımız vardı. İkinci devre neredeyse kalecimize top dahi gelmedi. İnşallah deplasmanda da taraftarlarımız bizi yalnız bırakmaz ve turu geçeriz" diye konuştu.

Dürüst, saha zeminindeki bozuklukla ilgili sorulan bir soru üzerine, "Zemini yenilemeye mecburduk. Yaza kadar böyle idare edeceğiz. Biz mecburiyetten bunu yapmak zorunda kaldık. Havalar ısındıkça gün ışığı lambalarıyla takviye edip en iyi hale getirmeye çalışacağız. Sezon sonunda da gereken neyse o yapılacaktır." ifadelerini kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları