Albayrak'tan zeytin dalı

Futbolseverlerin nefesini tutarak beklediği Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi, sarı kırmızılı kulübün yöneticisi Abdurrahim Albayrak açıklamalarda bulundu.

Futbolseverlerin nefesini tutarak beklediği Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi, sarı kırmızılı kulübün yöneticisi Abdurrahim Albayrak Hürriyet Gazetesi'ne konuştu. Albayrak, "Misafirperverliğin en güzelini yapacağız" açıklamasını yaptı.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, "İnanıyorum ki kimsenin incinmeyeceği bir derbi oynanacak. Artık Türk futbolunda dostluğun hakim olmasını istiyoruz" diye konuştu.

"BEKLENENİ YAPACAĞIZ"

Abdurrahim Albayrak sözlerini şöyle sonlandırdı:

"Derbi öncesi futbolcu ve takımın havası gayet iyi. 1461 Trabzon maçı artık geride kaldı. Hepimiz çok üzüldük ama Trabzon'u da tebrik ediyorum. Önümüze bakıyoruz ve yapılacak işimiz çok. Hem Avrupa hem de Türkiye'de çok iddialıyız. Var gücümüzle Fenerbahçe'yi yenmek için futbolcularımız çalışıyor ve bu maçı yaşıyor. G.Saray yine üzerine düşen ve bekleneni yapacaktır."

AZERBAYCAN'A MESAJ


Önceki gün Azerbaycan'daki GS Store açılışına yoğun istek üzerine katılan ve dün bu ülkeden dönen Albayrak, büyük kalabalık yaşandığını dile getirip, "Azerbaycan halkı, Galatasaray'ı görmek istiyor ve buna ileride bakacağız. Onlara Fatih Hoca ve başkanın selamını götürdüm" dedi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları