Albayrak ne derse o!

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı taraftarların gözdesi! Tek bir açıklaması, tviti gündem yaratabiliyor.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Braga karşılaşması öncesi umut dolu açıklamalarda bulunarak, sarı-kırmızılı ekibin Portekiz'e beraberlik için değil, zafer için gittiğini dile getirmişti.

Sıkıntılı geçen ilk devrenin ardından teknik direktör Fatih Terim'in yaptığı iki değişiklikle işler bir anda Galatasaray'ın lehine döndü. Albayrak'ın verdiği mesaj da yerini bulmuş oldu.

MANU ÖNCESİ DE DEDİ

Manchester United mücadelesi öncesinde takımın moral motivasyon seviyesinin üst seviyede olduğunu dile getiren Albayrak, sarı-kırmızılı takımın galip geleceğini iddia etmişti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takımın havasını soluyan ve zamanının çoğunu Galatasaray için harcayan sevilen yöneticinin açıklamaları kendisini gösterdi.

BRAGA ÖNCESİ ALBAYRAK

"Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesi futbolcularımızın aklı burada oluyor. Dolayısıyla Gaziantepspor maçına kendimizi veremedik. İki gün önceden gidiyoruz. İyi bir kamp olacak. Türkiye'ye galibiyeti almış ve tur atlamış bir takım olarak geleceğiz. Taraftarlarımızın gönlü rahat olsun. Şampiyonlar Ligi'nde yolumuza devam etmek istiyoruz, tamamen buna odaklandık. Beyin ve fizik olarak hazırız. 2. olmak istiyoruz. Güçlüyüz, gücümüz göstereceğiz. Oyuncularımızın moralleri gözlerinden okunuyor. Bunu Manchester United maçı öncesinde de dedim. "

BRAGA SONRASI ALBAYRAK

"10 puan toplayarak bu gruptan çıkacağımızı öngördük ve tıpkı tahmin ettiğimiz gibi bir üst tura çıktık"

ATTIĞI FOTOĞRAF BOMBA!

Abdurrahim Albayrak, son iki maçta 6 puanlık rota çizdi ve takıma olan inancını dile getirdi.  Teknik direktör Fatih Terim, kura çekimi sonrası sıralamayı belirlemiş. Sarı-kırmızılı takımın puanı burada. İşte Albayrak'ın mesajı ve o kare...

"Yer: Florya, Tarih: 30 Ağustos 2012, Şampiyonlar Ligi kuraları çekiliyor ve Aylavyu Hoca'mın tahmini"

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları