Albayrak: "Emeğimizin hakkını aldık"

Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılı takımın 19. şampiyonluğunun ardından açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, zorlu bir şampiyonluk elde ettiklerini anlatarak, sezon başından bu yana bu başarıyı alacaklarına inandıklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın şampiyonluğunu ilan ettiği Sivasspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Albayrak, "Bugüne kadar bizi yalnız bırakmaya herkese çok teşekkür ediyorum. Zor bir şampiyonluk oldu ama şampiyon olacağımıza hocamız, yönetimimiz ve taraftarlarımız inanmıştı. Uzun ince bir yoldaydık. Bugün puan farkı 10 oldu. İyi bir rekabet içinde geçti. Teknik heyetimizi, futbolcularımızı ve bütün camiamızı tebrik ediyorum. Taraftarlarımız bu sene çok iyiydiler. Hiçbir yerde bizi yalnız bırakmadılar" şeklinde konuştu.

Albayrak, Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Fenerbahçe ile karşılaşacaklarının hatırlatılarak, kendilerinin Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda alkışlanacaklarını bekleyip beklemediklerinin sorulması üzerine şunları dile getirdi:

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst ise başta teknik kadro olmak üzere tüm futbolcuları tebrik ettiğini belirterek, "Son 2 hafta kalmasına rağmen 10 puan öndeyiz. Taraftarlarımız bunun keyfini yaşasınlar. Nice şampiyonluklar diliyorum" dedi.


"FLORYA'YA GİTMEYECEĞİZ"

Florya'ya gitmeyeceklerini dile getiren Albayrak, "Florya'da 10 binlerce insan tesislere girmiş. Biz Florya'ya gitmeyeceğimizi söylemiştik. Onlardan özür diliyoruz. Hepsinden teker teker özür diliyoruz. Lütfen oraya zarar vermesinler, çimlere zarar vermesinler. Onlarla sabaha kadar eğleneceğiz, özür diliyorum hepsinden." şeklinde konuştu.



"FENERBAHÇE'Yİ DE TEBRİK EDİYORUZ"

Fenerbahçe'yi UEFA Avrupa Ligi'nde gösterdiği performanstan dolayı tebrik eden Albayrak, "Fenerbahçe'yi UEFA Kupası'nda kazanmış oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Gönül isterdi ki tur atlasınlar. Galatasaray Fenerbahçe maçları önemli maçlar. Orada da galip gelmek istiyoruz. Ama her şeyden önce dostça bir maç bekliyoruz. Biz onları çok iyi karşıladık ve hiç bir şey olmadı. Fenerbahçeli abilerimin de böyle düşündüklerini biliyorum. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum, gönül isterdi ki finale kalsınlar. Şansız bir gol yediler. Fenerbahçe - Galatasaray maçları önemli maçlardır ama her şeyden önce dostça bir maç olmasını istiyorum. Geçen sene Fenerbahçe bizi çok iyi ağırladı, bu sezon da aynı şeyin olacağına inanıyorum" dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları