Albayrak: "Biliyordum..."

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, 21. hafta sonunda gelen liderliği, ezeli rakipleri ile aralarında geçen şampiyonluk yarışını ve yıldız oyuncuları Melo’nun sakatlığı hakkında konuştu

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, 21. hafta sonunda gelen liderliği, ezeli rakipleri ile aralarında geçen şampiyonluk yarışını ve yıldız oyuncuları Melo’nun sakatlığını değerlendirdi.

‘Liderliği hak etmiştik’ diyerek söze başlayan Albayrak, “Rakiplerimizin yenilmesinden çok bizim için önemli olan tek şey, Sivas gibi zor bir deplasmanda kazanmamızdı. Çok zor ve çok önemli bir deplasmandan 3 puanla ayrıldık ve lider olduk. Ben zaten maçtan önce de kazanacağımıza çok inanmıştım. Maç öncesi ‘Sonuç ne olur?’ diye soran herkese de iddialı konuşmuştum. Çünkü Florya’daki havayı biliyordum. Oyuncularımızın gözlerinin içine baktığımda galip geleceğimizi görebiliyordum. Allah’a şükür, bu maçı da kazandılar ve beni yanıltmadılar” dedi

‘PRANDELLİ GİTTİ, BAŞARI GELDİ’

Başarıda en büyük pay sahibi olan kişinin teknik direktör Hamza Hamzaoğlu olduğununun da altını çizen Albayrak, şöyle devam etti:

“Prandelli’yi gönderdik, sonrasında Taffarel ile çıktığımız Gaziantep deplasmanı da dahil olmak üzere 11 maçın 9’unu kazanıp, 2 maçta da berabere kaldık. Hamza hocanın elde ettiği sonuçlar ortada. İnşallah bu liderliği Erciyes karşısında kazanacağımız maçla perçinleyip, Kadıköy’de Fenerbahçe maçına da lider çıkacağız. Ama şimdi derbiyi değil, sadece Erciyes maçını düşünüyoruz.”

FUTBOLDA BUNLAR VAR

Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın aynı hafta içinde yenilmeleri için şu değerlendirmeyi yaptı:

“Futbolda her şey var. Biz de sezonun ilk yarısında kendi evimizde, ilk 20 dakikasında süper oynadığımız bir maçta, Trabzonspor’a karşı 3- 0 yenilmiştik. Bu tip sonuçlar futbolun içinde olabiliyor.”

"MELO'NUN YOKLUĞU BİZİ ETKİLER"

Başkan Yardımcısı Albayrak, ‘Melo’nun eksikliği sizi etkiler mi?” sorusuna samimi bir yanıt vererek “Evet, Melo’nun yokluğu bizi etkiler” dedi. Sempatik yönetici, “Melo’nun sakatlığı bizi çok üzdü. Çok kaliteli bir oyuncu. Sağlıklı ve sağlam bir şekilde geri dönmesi bizim için daha önemli. İnanıyorum ki onun yerine hangi arkadaşı forma giyerse giysin, elinden gelenin en iyisini yapacaktır” şeklinde konuştu.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları