Albayrak: ''Alper G.Saraylıyım dedi''

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak, Alper Potuk transferi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Abdürrahim Albayrak, gündemi meşgul eden Alper Potuk gelişmeleri hakkında kısa bir açıklamada bulundu. Galatasaray'ın şampiyonluk yemeğinde konuşan Abdürrahim Albayrak, neler olacağını bekleyerek göreceklerini belirtti.

Albayrak, durumun nasıl buraya geldiğini anlayamadıklarını ve Alper ile konuştuklarına kendisinin Galatasaray'a gelmek istediğini söylerken, ''Halil Ünal ile defalarca görüştük. Sezon başında geldiler, sıkıntılı günler geçiriyoruz, ligde kalmamız gerekiyor diyerek Necati'yi istedi. Biz de Fatih hocamın müsadesini aldık Necati'yi vermek için. Daha sonra başkanımız ve Ali Dürüst ile Necati'yi vermek için karar verdik. Sonra iyi bir dostluğumuz başladı. Sıkça görüştük. En son Alper için biraraya geldik. El sıkıştık. O gün anlaştık ama böyle bir gelişme oldu sonra. Biz onlarla belli bir fiyat üzerinde anlaştık. Her şey mükemmeldi ama sonra böyle bir şey oldu. Alper Galatasaray'a gelmek istediğini söyledi. Ben Galatasaraylııyım dedi. Geçen sezon Fenerbahçe ile belli problemleri de olduğunu ve üzüldüğünü söyledi. Son maçlarında da iyi tezahüratlar duymadık. Ama şu an nasıl olacağını bilmiyorum. Kimseyi kötülemek istemiyoruz ama böyle oldu. Dün akşam Eskişehirspor'dan beni aradılar. Alper için 7.5 milyon euro verdiklerini söylediler. Biz de bu parayı veremeyeceğimizi söyledik'' ifadelerini kullandı.

Albayrak, Necati Ateş'in geri dönmesiyle ilgili soruya da yanıt verirken, ''Necati bizim her zaman kardeşimizdir. her şey olabilir'' şeklinde konuştu.

''G.SARAY İÇİN ÇALIŞACAĞIM''

Yemekte medya mensuplarına açıklamada bulunan Abdurrahim Albayrak, olağanüstü genel kurula gidilmesi kararını değerlendirdi.

Kendisiyle ilgili olarak, "Allah bu sağlığı bana verdiği sürece Galatasaray için çalışmaya devam edeceğim" diyen Albayrak, yeni dönemde de yönetimde yer alıp almayacağı konusunda, "O konu başkanımızın takdiridir. Başkan dün bir karar aldı ve buna saygı duyuyorum. Hiçbir zaman Galatasaray'da görevden kaçmadım. Taraftarlarımızın bunu böyle bilmesini istiyorum. Çünkü inanılmaz bir telefon yoğunluğu var. Şirketin santralleri kilitlendi. Ama son sözü başkanımız söyler ve onun kararına saygı duymak durumundayız" diye konuştu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN PLAY TUŞUNA BASIN

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları