Ağzından bal damlıyor! Yarı final...

Hollanda'nın İtalya ile oynayacağı hazırlık maçı için kadroya davet edilen Wesley Sneijder, Çizme basınına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, İtalyan basınında La Gazzetta dello Sport'a konuştu. Yıldız isim, Prandelli ve Hiddink'i değerlendirirken Mario Balotelli hakkında da ilginç ifadeler kullandı.

'PRANDELLİ BAŞARABİLİR'

Başarılı orta saha, Prandelli'ye güvendiğini söylerken, "Ben iyi bir diyalog ve futbol peşindeyim. Sistemin futbolda her şey olduğunu düşünmüyorum. Önemli olan şeylerden birisi de doğru iletişim. Prandelli'nin bunu başarabileceğini düşünüyorum." dedi.

'AVRUPA'DA BAŞARI'

Sneijder, bu sezonki hedeflerini de değerlendirdi ve, "Türkiye'de şampiyonluklar yaşadık. Artık bunu Avrupa'da geliştirmemiz gerekiyor. Galatasaray paraya sahip ve yatırım yapabilir düzeyde. Eğer böyle olmasaydı Prandelli buraya gelmezdi. Onun gibi bir isim kazanamayacağı yere gelmez. Hedefi en az yarı final ve gerçekçi olmak gerekirse bu zor bir hedef" ifadelerini kullandı.

'HIDDINK'İ HERKES SEVİYOR'

29 yaşındaki orta saha ayrıca milli takımın yeni hocası Guus Hiddink hakkında da konuştu: "Daha önce onunla hiç çalışmadım ama herkes tarafından seviliyor ve aramızdaki konuşma çok iyi."

'BALO TAM DELİ'

Sneijder, AC Milan'dan Liverpool'a transfer olan ancak İtalya'nın Hollanda ile yapacağı hazırlık maçı kadrosuna çağırılmayan eski takım arkadaşı Mario Balotelli için de, "Tam bir deli. Inter'deyken çok iyiydik. Onu göremeyeceğim için üzgünüm" ifadelerini kullandı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları