Ağlayanlara Kadıköy göndermesi!

Galatasaray Genel Sekreteri Adnan Nas, derbide yaşanan olayların ardından açıklamalarda bulundu. İşte o sözler ve detaylar...

Galatasaray Genel Sekreteri Adnan Nas, Fenerabahçe derbisinde yaşananlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Radyospor'a konuşan Nas, "Futbolcular arasında saha içerisinde sert hareketler olabilir. Ama dikkat edin, rakip takım oyuncularının çok sert faulleri vardı. Hiç bir şey durduk yere olmadı. Fenerbahçe çok gergin ve sinirli başladı maça. Biz ilk golden sonra da goller bulmaya çalışan taraftık. Çok daha fazlasını da bulabilirdik. Asıl buna bakmak gerekir" diye konuştu.
 
KADIKÖY'DE HEP OLAY OLDU, OLAYSIZ, KÜFÜRSÜZ BİR MAÇ OLMADI ORADA

Melo'nun, Emre Belözoğlu'na gösterilen kırmızı karttan sonraki hareketlerine de değinen Adnan Nas, "Futbolcuların kendilerine has davranış biçimleri olabilir. Ben bu konulara girmek istemiyorum. Her şeyden önce kendimize bakalım. Taraftar ve futbolcular en son suçlanacak kişiler. Biz yöneticiler ve medya her şeyden önce kendimizi sorgulamalıyız. Bizim bugüne kadar sahamız kapanmadı. Fenerbahçe'nin stadına gittiğimiz hep olaylar oldu. Bunlar hep oldu. Olaysız, küfürsüz bizim de oradan ayrıldığımız bir maç yok" dedi.  
 
MANCINI İLE SELÇUK'UN YAŞADIĞI BİR YANLIŞ ANLAŞILMADIR

Roberto Mancini ve Selçuk İnan arasında yaşananlar konusunda ise Adna Nas, "Selçuk çok önemli bir oyuncu. Mancini de çok değerli bir teknik adam. İkisi de Galatasaray için önemli. Ben bu konuda yorum yapmak istemem. Kendi aralarında çözeceklerdir. Ben bir yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Her takımda olabilecek şeyler. Selçuk çok değerli bir oyucudur. Devam etmesini herkes gibi ben de istiyorum" ifadelerini kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları