Ağlayan o Galatasaraylı çocuk konuştu

Galatasaray'ın son dakikada Fenerbahçe'den yediği golün ardından üzülüp gözyaşlarına boğulması televizyon ekranlarına yansıması sosyal medyada ses getiren 7 yaşındaki Mecit Doruk Karbuz konuştu.

Türk Telekom Arena'da geçen pazar günü oynanan derbide Galatasaray'ın son dakikada Fenerbahçe'den yediği golün ardından üzülüp gözyaşlarına boğulması televizyon ekranlarına yansıması sosyal medyada ses getiren 7 yaşındaki Mecit Doruk Karbuz, sarı-kırmızılı renklere bağlılığından bir şey kaybetmediğini söyledi.

Odasını Galatasaray'ın renkleri ve bayraklarıyla donatan ilkokul öğrencisi Mecit Doruk Karbuz'un, annesi, babası ve arkadaşlarıyla gittiği Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde takımının yenilmesiyle ağlamaya başlaması ve bunun ekranlara yansıması sosyal medya aracılığıyla hızla yayıldı.

Milyonlarca kişinin maça ilişkin bir anı olarak hafızalarına yerleştirdiği bu karşılaşmaya ilişkin duygularını ve Galatasaray'a olan sevgisini anlatan minik Karbuz, 90+1'de takımının yediği gol nedeniyle çok üzüldüğünü vurguladı.




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları