Advocaat'tan Sneijder'e dev destek

AZ Alkmaar'ın teknik direktörlüğünü yapan Dick Advocaat, Hollanda basınında Hollanda ve Belçika Milli Takımlarını karşılaştırırken Wesley Sneijder'i bir yıldız olarak niteledi.

WEBASLAN DIŞ HABERLER - Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Louis Van Gaal, Galatasaraylı yıldız Wesley Sneijder'in Dünya Kupası kadrosunda yer alıp almayacağı belli değil açıklamaları yaparken Hollanda Ligi ekiplerinden AZ Alkmaar'ın teknik direktörlüğünü yapan Dick Advocaat, Hollanda basınında Hollanda ve Belçika Milli Takımlarını karşılaştırırken Wesley Sneijder'i bir yıldız olarak niteledi.

Dick Advocaat, Louis van Gaal'in Wesley Sneijder'i kesinlikle 2014 Dünya Kupası'na getirmesi gerektiğini ifade etti.

Öncelikle Belçika Milli Takımı'nın performansı hakkında konuşan Dick Advocaat, "Marc Wilmots harika bir iş çıkardı. Belçika'nın böyle bir evrim geçirmesi beni çok etkiledi. Dünya Kupası Elemeleri'nde çok iyi bir performans gösterdiler. Aynı zamanda çok iyi de futbol oynuyorlar. Kesinlikle kendilerini kanıtladılar" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Hollande ve Belçika Milli Takımlarını karşılaştıran deneyimli teknik adam, "Belçika, Hollanda'ya göre daha bütün bir takım. Hollanda, Belçika'ya göre bazı pozisyonlarda daha iyi oyuncuları olabilir ama Belçika daha bir takım hüviyetinde. Belçika, Arjen Robben, Robin van Persie, Wesley Sneijder ve Rafael van der Vaart gibi oyunculara sahip değil. Belçikalı oyuncular daha az deneyim sahibi olabilir ama bu onlar için bir avantaj bile olabilir çünkü kendilerini kanıtlamak isteyecekler" diyerek sözlerini noktaladı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları