Adım adım zafere! Yine...

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. hafta maçında Trabzonspor'u konuk edecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim galibiyet hesapları yapıyor.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. hafta maçında Trabzonspor'u konuk edecek olan Galatasaray, bu maçı da kayıpsız tamamlamak istiyor.

Geride kalan 3 maçta Beşiktaş'ı yenip, Fenerbahçe'ye mağlup olan sarı-kırmızılı ekip, ardından deplasmanda yenmeyi başardığı Trabzonspor'a karşı, Türk Telekom Arena'da puan kaybı yaşamamanın planlarını yapıyor.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda son 3 maç öncesi 45 puanla lider durumda bulunan "Cim-bom", 43 puanla kendisini yakından takip eden ezeli rakibi Fenerbahçe'nin liderlik şansı yakalamasına izin vermemek için, Trabzonspor'u yenmek zorunda.

TRABZONSPOR'A BU SEZON YENİLMEDİ

Galatasaray, bu sezon Trabzonspor'la yaptığı 3 lig maçında da rakibine karşı yenilgi yüzü görmedi. Normal sezonda yaptığı ilk maçı deplasmanda 3-0 kazanan sarı-kırmızılılar, Türk Telekom Arena'da ise rakibiyle 1-1 berabere kalırken, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki ilk maçını da yine deplasmanda 4-2 yenmesini bildi. Üç maçta bordo mavili ekibe 8 gol atan "Cim-bom", kendi kalesinde ise 3 gole engel olamadı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları