Aboubakar'ın dönüş tarihi belli oldu!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grubunda yer alan Porto'nun golcü futbolcusu Vincent Aboubakar'ın sakatlıktan ne zaman döneceği belli oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın grubunda yer alan Porto'da sakatlık geçiren Vincent Aboubakar'ın sahalara dönüş tarihi açıklandı. Sahalardan 6 ay uzak kalacağı açıklanan Kamerunlu golcünün 2019 Nisan ayında sahalara dönmesi bekleniyor.

Galatasaray ile oynanacak iki Şampiyonlar Ligi maçında takımdaki yerini alamayacak olan Kamerunlu golcü yerine Galatasaray maçında Porto'nun forvet hattının Moussa Marega ve Soares'ten oluşması bekleniyor. Porto'nun tek forvet oynaması durumunda ise ileri uçta Marega görev alacak.

OCAK AYINDA TAKVİYE

Son iki sezondur Porto'nun en golcü futbolcusu olan 26 yaşındaki forvetin flaş sakatlığının ardından Portekiz ekibinin teknik direktörü Sergio Conceiçao'nun Ocak ayında takıma ek forvet takviyesi yapılması istendiği de belirtildi.

Dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat olacak ve 6 ay sahalardan uzak kalacak Aboubakar, bu sezon 9 maçta forma giyerken 4 gol ve 2 asist kaydetmişti.

TELLES SAHADA

Porto'da geçen sezonun asist kralı olan eski futbolcumuz Alex Telles'in ise sakatlığı geçti. Telles, Galatasaray maçında sahadaki yerini alabilecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları