Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak dikkat çeken açıklamalar yaptı.
Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı kulübün genel kurul toplantısında açıklamalarda bulundu.
"FLORYA'YI İMARLI GERİ ALDIK"
Florya arazisini geri almalarının ne kadar önemli bir hamle olduğunu söyleyen Abdurrahim Albayrak Abdürrahim "Florya'nın imarı var mı diye soruldu. Mustafa Cengiz döneminde büyük çabalarımızla elimizden giden Florya'yı tarla olarak verdik ama imarlı bir şekilde geri aldık. 'Florya 120 milyon TL'ye geri alınır mı?' diye söylediler. Şu anda Florya'ya kurtuluş gözüyle bakılıyor. Ne mutlu bize. Ada için size 'Namus sözümdür demiştim.' Şükürler olsun onu da çözdük. Bunun temelini de Mustafa Cengiz döneminde attık." dedi.
UEFA KUPASI VE SÜPER KUPA HATIRLATMASI
Abdurrahim Albayrak ayrıca "Biz Galatasaray'ız. Biz bir olduğumuz zaman, beraber olduğumuz zaman, her şeyi başarırız. Faruk Süren döneminde rahmetli Mesut Yılmaz'la maça gitmiştik. Faruk Süren, Kopenhag'da (UEFA Kupası Finali) bize 'Sizi bir de Monaco'ya (Süper Kupa Finali) davet edeceğim' dedi. Bu birlik beraberlik olursa Kopenhag'a da gideriz, her yere de gideriz." açıklamasını yaptı.
İSTANBUL HAVALİMANI, R.MADRİD ÖRNEĞİ
Real Madrid ve İstanbul'daki yeni havalimanından örnek veren Albayrak "Hamit Altıntop'u almaya gittiğimde Real Madrid tesislerine, belediye otobüsleriyle gidiyorsun. Tesisleriniz ne kadar büyük ve güzel olursa, sizin büyümeniz de o kadar büyük olur. Mesela Florya'daki havalimanından yeni havalimanına geçildi. Avrupa'da ikinci ya da üçüncü havalimanı olduk. Bizim de artık daha iyi bir tesise, Kemerburgaz'a geçmemiz lazım." ifadelerini kullandı.