A. Madrid'den Forlan açıklaması!

Galatasaray'ın transferi için uğraş verdiği Diego Forlan'ın transferi hakkında, Atletico Madrid cephesinden açıklama geldi.

Atletico Madrid Kulübü Spor Direktörü Jose Luis Perez Caminero, Forlan ile ilgili tartışmalara açıklık getirirken, "Forlan'a takım aramıyoruz. Kulüp olarak tek yaptığımız sadece gelen teklifi onun menajerine iletmek oldu. Onunla yola devam etmek istiyoruz" dedi.

Forlan'ın çok büyük bir futbolcu olduğunu ve takıma çok faydası olduğunu kaydeden Caminero, "En iyilerle olmak istiyoruz ve Forlan da onlardan biri. Üstelik 2 yıllık daha sözleşmesi var. Bir şeyi açıklığa kavuşturmak istiyorum. Hiçbir zaman onu hesaba katmadığımızı söylemedik. Böyle bir şeyi o düşündü. Ama biz onunla yola devam etmek istiyoruz. Burada bir idol ve onun yerini doldurmak çok zor olur" ifadelerini kullandı.

Şimdiye kadar tek ciddi transfer teklifini Beşiktaş ve Galatasaray'dan alan Forlan da Marca gazetesinde yer alan röportajında "2 yıl daha sözleşmem var ve yüzlerce kez söyledim. Gelecek sezon burada oynamak için çok arzuluyum" dedi. Forlan, geçen sezonki sorununun teknik direktör Quique Sanchez Flores olduğunu saklamazken, kulüp yönetim kurulu başkanı Gil Marin'in kendisini başka kulüplere satmaya çalıştığını iddia etti.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları