890 bin TL'lik kurtarış!

Galatasaray'dadan oynadığı mücadele başına 25 bin Euro alan Melo, bu sezon cebine koyduğu 870 bin TL'yi, kaleye geçip bir penaltı çıkararak fazlasıyla geri kazandırdı.

Tek bir kurtarış, çok şeyi değiştirdi. Galatasaray'ın yıldızı Felipe Melo, Elazığ deplasmanında kurtardığı penaltı ile takımına sadece galibiyeti getirmedi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun verdiği 890 bin liralık galibiyet primini de kazandırdı. Kulübüne 15 maçlık faturasını da sıfırlayan Melo, bu sezon sarı kırmızılı ekipten şimdiye kadar 375 bin Euro, yani 870 bin lira gelir elde etti.

Galatasaray'dan oynadığı maç başına 25 bin Euro alan Brezilyalı, ilk haftalarda oynadığı futbol nedeniyle olumsuz eleştirilerin hedefi oldu. Ancak Manchester United maçıyla birlikte çıkışa geçen Melo, yeniden teknik heyet ve taraftarın gözüne girdi. Teknik direktör Fatih Terim de Melo'ya 1350 dakika forma şansı verdi. Toplamda 11 Süper Lig ve 4 şampiyonlar ligi mücadelesinde forma giyen Felipe Melo, önceki gün maliyetini 'sıfırladı'.

Eğer o penaltı gol olsaydı...

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kulüplere verilen 890 bin TL'lik primi, Elazığspor karşısında Muslera'nın yerine kaleye geçip yaptığı kurtarışla takımına getiren Melo, taraflı tarafsız herkesten takdir topladı. Bu sezon şimdiye kadarki maliyetini de kulübüne geri kazandıran Pitbull, o kurtarışı yapamasaydı Galatasaray 440 bin TL'lik beraberlik primini elde edecekti.

Özel kaleci kazakları G.Saray Store'da

Galatasaray'ın ürünlerinin satıldığı GS Store'un yönetimi, Melo'ya özel kazak tasarlayacak. Elazığ maçında penaltı kurtaran Melo'ya gelen övgüler sonrası GS Store, bu hafta Brezilyalı için özel kaleci kazakları üreterek satışa sunacak.

Pitbull değil 'Meloslera'

Elazığ deplasmanında penaltıyı çıkarıp, galibiyeti getirdi. Bir anda takımın gözdesi oldu... Galatasaray'ın Pitbull lakaplı yıldızı Melo, takım uçağında arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

Esprilere ise tecrübeli file bekçisi Muslera ile birlikte güldü. Sarı kırmızılı futbolcular Felipe Melo ve Fernando Muslera'ya sık sık takıldı. Pitbull lakaplı Melo'ya, 'Meloslera' takma adıyla seslenmeye başladı.

BULMACA: 'RESİMDEKİ Kaleciyi bulun!'

Galatasaray'ın yıldızları, ikiliyle ilgili espri yapmayı, yolculuk boyunca sürdürdü. Göksu'nun penaltısında kurtarışı yapan Melo ile kaleci Muslera, takım uçağında yan yan fotoğraf çektirdi. Bunun üzerine arkadaşları da, espriyi patlattı: 'Fotoğraftaki kaleciyi bulunuz!'

O forma ve eldiveni çerçeveletip asacak

Felipe Melo, Elazığspor maçında son dakikada penaltı kurtarışını yaptığı Muslera'nın kaleci kazağı ve eldivenlerini soyunma odasına kadar yanında götürdü. Sambacı, eldiven ve formayı kimseye vermeyip, çantasına koyarak evinde özel forma köşesine koymaya karar verdi. Melo, takım uçağında da arkadaşlarına, "Hem eldivenleri hem de kaleci formasını çerçeveletip evimin güzel bir yerine asacağım" dedi.



Fatih Terim çok sevindi çünkü...

Elazığspor Teknik Direktörü, "Terim, takımı bizi mağlup edince aşırı mutlu oldu. Bunun nedeni G.Saray'ın kötü oynamasıydı" dedi.

Galatasaray maçının ardından kısa süreli bir görüşme yaptığımız Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural şunları söyledi: "Fatih Terim'in bu galibiyete çok sevinmesi normal, çünkü kötü oynadılar. Ve bu yüzden çok sevindi. Galatasaray istediği oyunu oynayamadı. Karşımızda Karabük maçındaki gibi çaresiz bir oyun ortaya koydu.

BİZE KARŞI ŞANSLARIYLA KAZANDILAR

Karabükspor maçından sonra arada Manchester galibiyeti olmasa Fatih Hoca tartışılırdı neredeyse! Futbol anlamında sahada lider ile sonuncu arasında çok fark yoktu. Galatasaray şansı ile kazandı. Gol nasıl oldu anlamadım. Gol bile gol gibi olmadı. Biz çok daha iyi oynadık."

Son olarak Yılmaz Vural, kameralara dönerek ilginç bir espri yaparak, "Geçen haftalarda Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim nasıl demişti kameralara, 'Çek ya' diye. Siz de çekin ya!" ifadelerini kullandı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları