"7.5 milyon euro az para değil"

Galatasaraylı yönetici Semih Haznedaroğlu, Faslı futbolcu Nordin Amrabat'ı almak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

"Kayserispor'un yerinde olsam hem kasamı doldurur hem de iki kulüp arasındaki küslüğü bitirirdim" dedi.

Galatasaray'da gündemden düşmeyen Kayserisporlu Amrabat konusunda Sarı-Kırmızılı yönetici Semih Haznedaroğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.Haznedaroğlu, Kayserispor ile yıllar süren bir kırgınlığın olduğunu ifade ederek, "Amrabat kosununda aslında 5 milyon euroluk bir bütçemiz vardı. Ek kaynaklarla birlikte bu rakamı 7.5 milyon euroya kadar yükselttik. Bence gayet iyi bir paraydı. Kayserispor yönetiminin yerinde olsam hem o parayı alır hem kasamı doldurur hem de iki kulübün küslüğünü bitiririm" dedi.

Haznedaroğlu, Kayserispor ile aralarında ismi konmamış bir şeylerin yaşandığını da söyleyerek, "Bu sadece bizim kabahatimiz değil. Bizden önceki yönetimin Kayserispor ile Ali Turan konusunda anlaşmazlığı oldu. Bu sürtüşmeler orada başladı. Sonra bunun üzerine bir de Amrabat'ın durumueklenince ilişkiler ne yazık ki gerildi" açıklamasında bulundu. Amrabat konusunda Fenerbahçe'nin de adının geçtiğini duyduklarını söyleyen Haznedaroğlu, "Aynı durum Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz transferinde yaşanmıştı. Bilindiği gibi Topuz'u Fener almıştı" dedi.

Terim yakından ilgileniyor

Sarı-Kırmızılı yönetici, transfer komitesinin gerekli çalışmaları yaptığını da ifade ederek, "Başkanımız ve hocamız Fatih Terim transfer listesiyle çok ilgililer. Kriterlere uymayanlar eleniyor" dedi. Öte yandan Fenerbahçe'nin Amrabat'ı transfer etmek için Dia'yı takasta kullanacağı da iddia edildi.

ALİ TURAN OLAYI İLE İPLER İYİCE KOPTU

Galatasaray ile Kayserispor'un arası 2009-10 sezonunun devre arasında Ali Turan'ın transferi konusunda bozulmuştu. Kayseri yönetimi, Galatasaray'ın da istediği futbolcusuna sözleşmesini uzatmasını önermişti. Buna yanaşmayan Ali Turan, kadro dışı bırakılmıştı. Daha sonra Galatasaray'da oynayacağını belirtip yarım sezon futboldan uzak kalmıştı. 21 Nisan 2010’da Galatasaray, kendisiyle 1 Haziran 2010’dan itibaren geçerli olacak prensip anlaşmasına varıldığını açıklamıştı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları