4. Yıldız sonrası ilk imza geliyor!

Sezonu şampiyon tamamlayan takımımızda yeni sezon öncesi ilk imza geliyor!

-SPORX DIŞ HABERLER- Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, 4. yıldızı kazanmalarının ardından Brezilya basınına özel bir röportaj verdi.

Pit bull lakablı oyuncu, geleceğinden, bu sezon kırmızı kart görmemesine; Fenerbahçe efsanesi Alex'ten, İstanbul'da geçirdiği 4 sezona kadar çok özel açıklamalarda bulundu. Melo, yeni başkan Dursun Özbek'in gelecek sezon bitecek sözleşmesini uzatmak istediğini belirtirken; bu sezon hiç kırmızı kart görmemesi ile ilgili de konuştu.

İŞTE MELO'NUN SÖZLERİ...

TEKLİF VAR MI? "YENİ BAŞKAN KALMAMI İSTİYOR"

"Flamengo'nun bir araştırması oldu. Başkan yardımcısı Alexandre Wrobel vasıtasıyla bir girişim oldu. Sadece bir araştırma gibi, bir arkadaş ve kulübün taraftarı arasında bir konuşma gibi oldu. Benim menajerim ile görüşmüş ve daha ileri gitmemiş. Benim içinde olduğum bir görüşme olmadı. Galatasaray'ın yeni seçilen başkanı benim sözleşmemi yenilemek istiyor. Tekrar söylüyorum, Flamengo sadece bir ön araştırma yapmış"

"10 MAÇI ÖZVERİYLE, İĞNELERLE OYNADIM"

"Bu yıl benim için uzun oldu. Bir operasyon geçirdim ve insanlar benim 3 ay oynayamayacağımı söyledi. Bütün sezonu kapatacağım söylendi. Aileme, arkadaşlarıma ve Brezilya'daki, benim için dünyanın en iyisi olan fizyoterapistim Rato'ya teşekkür ediyorum. Sırtımda ağrı hissetmeye başladım artık, ancak hiçbir şey bu sezonun önüne geçemez. 10 maçı özveriyle oynadım. İğnelerle oynadım. Bunu yaptım, çünkü takımın bana ihtiyacı vardı. Savaşma isteğim, benim devam etmemi sağladı. Ben sakatlandığımda liderdik ve geri döndüğümde 3. sıradaydık. Döndükten sonra 6 maç kazandık. Bu bizim takım oyunumuzun sonucuydu. Bu müthiş bir duygu. Sezon boyunca yaşadıklarım zorluydu."






Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları