3 yıl daha aynı MELO'di

Juventus’tan kiralanan Brezilyalı için İtalyan kulübüyle bonservis pazarlığına başlayacak olan Sarı-Kırmızılı yönetim, Melo’yla anlaşmasını ‘koz’ olarak kullanacak

Galatasaray’da sergilediği performansla herkesin beğenisini kazanan Felipe Melo için bugünlerde tek bir sorun var... O da Brezilyalı yıldızın bonservisinin Juventus’ta oluşu.

1 yıllığına kiralanan 10 numaranın, yeni sezonda da Sarı- Kırmızılı formayı giymesi, her Galatasaraylı’nın dileği. Bu tablo, Galatasaray yönetimini de harekete geçirdi. Kurmaylar, Felipe Melo ile 3 yıl daha Sarı-Kırmızılı formayı giymesi için masaya oturdu. Brezilyalı’ya gelecekle ilgili planlarını soran yöneticiler, “Bonservisimi alırsanız hemen sözleşme imzalarım” yanıtını aldı. Bunun üzerine iki taraf arasında 3 yıllık yeni sözleşme için prensip anlaşmasına varıldı. Bonservis sorunu aşılırsa, bu sezon yıllık 3.5 milyon Euro’yla takımın en çok kazanan oyuncusu olan Melo’ya önümüzdeki 3 yıl için 10 milyon Euro ödenecek.

JUVE’YE KARŞI AKIL OYUNLARI

Teknik direktör Fatih Terim’in de “Gelecek sezonlar için de takımda tutabilirsek çok büyük kazanç olur” dediği Melo’yla yapılan bu prensip anlaşması, Galatasaray yönetimi için de ciddi bir ‘koz’ olacak. Satış opsiyonlu olarak kiralanan ‘Pitbull’un bonservisi için devre arasında Juventus ile pazarlık masasına oturulacak. 28 yaşındaki oyuncu için Juve ile yapılan sözleşmede, “Galatasaray 13 milyon Euro ödemesi halinde oyuncunun bonservisini alabilir” maddesi yer alıyor. Ancak Sarı-Kırmızılı kurmaylar, Melo’nun bonservisini 7-10 milyon Euro arasında bir rakama almak amacında. Yönetim bu pazarlık sürecinde Melo’nun Galatasaray’dan yana tavır almasının da, ellerini büyük ölçüde güçlendireceğini düşünüyor.

Bakalım Galatasaray’ın Juventus’a karşı oynayacağı bu ‘akıl oyunu’ ne sonuç verecek?
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları