24 Ocak Pazar iddaa tahminleri! Günün banko iddaa kuponları

Sporx iddaa ekibi, günün kazandıracak maçlarını sizler için açıkladı.

24 Ocak Pazar günü günü Türkiye'de ve Avrupa'da oldukça kritik karşılaşmalar var. Günün yakından takip edilmesi gereken karşılaşmaları öncesinde Sporx iddaa ekibi olarak sizler için tahminlerimizi hazırladık. Günün bankolarını veriyoruz ve "iyi şanslar" diliyoruz...



LAZIO - SASSUOLO

BURAK ŞEN: İtalya Ligi'nde Lazio ile Sassuolo karşı karşıya gelecek. Ligde son 3 maçını kazanan Lazio, güzel bir seri yakaladı ve Sassuolo engelini de geçmeleri halinde 2020 Şubat ayından sonra ilk kez 4 maç arka arkaya galip gelmiş olacaklar. 31 puanlı Lazio'nun 1 puan gerisinde olan Mert Müldür ve Kaan Ayhanlı Sassuolo ise ligde son iki deplasmanından puan çıkaramadı ve Lazio karşısında bu kötü seriyi sonlandırmak istiyor. Bol poziyonlu ve çekişmeli geçecek maçta iki takım da goller bulacaktır. Lazio ve Sassuolo arasındaki son 10 lig maçının 8'inde de karşılıklı goller olmuştu ve bu mücadele de aynı şekilde sonuçlanacaktır. Dileyenler 2,5 Üst seçeneğini de işaretleyebilir.

SCHALKE - B. MÜNİH

GÖLGE ADAM: Almanya Bundesliga'da zirvedeki yerini sağlamlaştıran Bayern Münih deplasmanda son sıraya demir atan Schalke 04'e konuk olacak. Bayern, üst üste 2'nci deplasman maçına çıkacak. Hafta ortasında Augsburg'u tek golle geçtiler. Schalke ise oyun olarak düzelme sinyalleri verse de bunu skora yansıtamıyorlar. Düşme hattının üstüyle aralarındaki fark 8'e çıktı. Bu farkı kapatmaları biraz zor görünüyor. Bu maçın ardından Bremen ve Wolfsburg gibi zor deplasmanlara gidecekler. Konuk ekipte eksik yok. Bayern geçen hafta üst bahsimi yanılttı ancak bu hafta barajı geçeler. Hatta risk alarak 3,5 Üst'e gidebiliriz.

RENNES - LILLE

GÖLGE ADAM: Fransa Ligue 1'in 21'inci haftasına zirve ortağı Lille deplasmanda Rennes'i konuğu olacak. Lille, bir dönem felaket ötesi bir performans göstermişti. Son 7 haftada bunu aştılar. 7 maçtır kaybetmiyorlar ve bu maçlarda 5 galibiyet aldılar. Lille ise Angers mağlubiyetinin ardından çıktığı 2 maçta da kazanmayı bildi. Ayrıca oynadıkları son 3 deplasman maçından da 9 puanla ayrıldılar. İki takımda son haftalarda gol yollarında fena değil. 1.5 üste açılan alan oldukça iyi. 1.5 üstü banko kuponlarda yerini almalı.

A. MADRİD - VALENCIA

GÖLGE ADAM: İspanya LaLiga'da lider Atletico Madrid sahasında Valencia'yı konuk edecek. Valencia, 3 maçlık galibiyet serisini Osasuna karşısında kaybetti. Kağıt üstünde kolay bir maçta yaşadıkları puan kaybıyla alt sıralarla puan farkını açma fırsatını da teptiler. Atletico ise iç sahada Sevilla'yı mağlup etti. 2 maçları eksik ve Real Madrid ile aralarındaki puan farkı 4. Atletico, herkesin bildiği gibi işin savunma kısmında çok iyi. Çıtayı yükseğe çıkardılar. Valencia'nın son maçını takip etme şansım oldu. O takımın Atletico deplasmanından puan çıkartması oldukça güç. Ev sahibi ekip, haftanın bankolarından olur.

ST. ETIENNE - LYON

GÖLGE ADAM: Fransa Ligue 1'de 3'üncü sıradaki Lyon, düşme hattının 2 basamak üzerindeki St. Etienne'ye konuk olacak. Konuk ekip, geçtiğimiz hafta şok bir mağlubiyet aldı. Sahalarında Metz'e kaybettiler. 9 maçlık bir serileri vardı, bunu da yitirmiş oldular. St. Etienne ise uzun zamandır böyle bir sezon yaşamıyordur. Son 10 maçlarında sadece 1 kere kazanabildiler. Bunun yanında 6 beraberlikleri, 3 de mağlubiyetleri var. Ev sahibi ekibin son 10 maçının 7'sinde fileler karşılıklı havalanmış, gollü beraberlikler ön planda. Lyon'da son maçı saymazsak gol yollarında sıkıntı çekmiyor. İki takımın arasındaki maçlarda çok fazla gol izlemesek de ben bu maçın farklı olacağını düşünüyorum. Karşılıklı gollerle, maç üst olur.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları