10 milyon dolarlık teklif!

Galatasaray, anlaşma sağlanırsa kampının bir bölümünü Uzak Doğu'da yapacak, M.City, Barcelona, R.Madrid, PSG ve Juventus gibi dev ekiplerle karşılaşacak. Kasasına da 10 milyon dolar girecek

Galatasaray'ın başına talih kuşu kondu. G.Saray'da yeni sezon kamp programı üzerinde çalışan teknik direktör Fatih Terim'e başkan Ünal Aysal tarafından Uzak Doğu turu programı için 'olumlu' yanıt geldiği bildirildi.

Sarı-Kırmızılılar'ın, Japonya ve Kore'yi kapsayan bu turda, Tokyo, Osaka ile Seul'de konaklayacağı, Uzakdoğu turu sırasında İngiltere şampiyonu Manchester City ve İspanyol devi Barcelona'nın da katılmasının planlandığı bir turnuvada boy göstereceği bildirildi. Galatasaray'ın Uzak Doğu turu için organizasyon komitesi, Sarı-Kırmızılı ekibe 10 milyon dolarlık bir teklifin yanı sıra, tüm kamp masraflarını da üstleneceği bilgisini de verdi.

Turnuvayı düzenleyecek Japon firmasının Manchester City ile kesin olarak anlaşmaya vardığı, G.Saray dışında, Barcelona, Real Madrid, Paris Saint Germain ve Juventus gibi dev takımlarla da dirsek temasında olduğu öğrenildi.

Başkan Ünal Aysal'ın '100 milyon G.Saray taraftarı' projesi kapsamında önemli bir yer teşkil eden Uzak Doğu programı kısa süre içerisinde netleştirilecek.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları