10 maddede Galatasaray!

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu karşılaşma öncesinde 10 maddede sarı-kırmızılıları değerlendirdik. İşte Galatasaray'ın derbi öncesi 10'lu karnesi

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı zorlu karşılaşma öncesinde Sabah Gazetesi'nde '10 maddede Galatasaray' değerlendirmesi yapıldı.

DERBİDE ARENA'DA OLMAK İSTER MİSİN? TIKLA!

Sarı-lacivertlilere karşı Cesare Prandelli'nin çalışmaları aktarılırken özel çalışmalar yaptığı kaydedildi.

İşte 10 maddede Galatasaray...

1-Alp Yalman ve Duygun Yarsuvat'ın "Prandelli görevine devam edecek" açıklamaları, İtalyan hocayı dev maç öncesi rahatlattı.

2-Bu hafta her idman öncesi Galatasaraylı futbolcular video odasına girdi ve bir saat boyunca F.Bahçe için hazırlanan özel analizleri izledi.

3-Süper Kupa'dan ders çıkaran Prandelli, Fenerbahçe'nin bekleri Gökhan ve Caner'in hücuma çıkışlarını nasıl durduracağına çalıştı.

4-Yabancı sınırı Telles'i vuracak ve Dzemaili 11'e girecek. Dzemaili hamlesiyle Melo ile Selçuk, Meireles-Topal-Emre üçlüsüne karşı yalnız kalmayacak.

5-Burak Yılmaz'ın tedavisi olumlu sonuçlandı ve golcü oyuncu dünkü idmanda takımla çalıştı. Resmi site "Tedavisi sürüyor" dese de Burak derbide 11'de olacak.

6-Sneijder'in alacakları ödendi ve kriz bitti. Adalesi sertleşen Hollandalı yıldız, yarınki maç saatine kadar kendisini zorlamayacak.

7-Sakatlığını atlatan Hamit'in artık yüzü gülüyor. Deneyimli oyuncu, Fenerbahçe maçında Prandelli'nin kulübedeki silahı.

8-Melo dahil hiçbir oyuncuyla özel görüşme yapılmadı. Ama Melo'dan seremonide Volkan'ın elini sıkması istendi.

9-Başkan Ünal Aysal, bugün Florya Tesisleri'ni ziyaret edecek ve hem oyunculara moral yemeği verecek hem de primi açıklayacak.

10-Passolig'i protesto eden ultrAslan da derbide tribündeki yerini alacak. Takım konvoylarla Arena'ya uğurlanacak.

ALİ ECE'DEN DERBİ YORUMU


Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları