10 iğneyle derbiye!

G.Saray'da Selçuk İnan'ın Beşiktaş derbisinde oynaması için seferberlik ilan edildi. Kaptan, "Hayatımın finali, beni derbiye yetiştirin" diye sağlık heyetine başvurdu. 15 gün dinlenmesi gereken Selçuk İnan için 6 günlük program uygulanıp yaklaşık bir haftada 10 iğne vurulacak. Pazar günkü maçta böylece sahaya çıkacak.

Fenerbahçe'nin Mersin'i yenmesiyle önemi daha da artak Beşiktaş derbisi öncesinde sakatlığı bulunan Selçuk İnan'ın maça yetişmesi için büyük çaba gösteriliyor.

Galatasaray sağlık heyeti Chedjou ve Mahit ile birlikte sakatlığının bulunan ancak oynaması en zor gözüken Selçuk İnan için çok ayrıntılı bir tedavi proğramı hazırladı. Hem sağ üst adelesinde zorlanma hem kanama hem de ödem tepsit edilen Selçuk'un şampiyonluk derbisinde sahada olması için tüm imkanlar kullanılacak.

RİZE MAÇINA HAZIRLAN

G.Birliği maçında sakatlanan ve oyundan çıkan Selçuk'un MR'ını çeken doktorlar, "15 günde düzelemezsin" dedi. Hatta risk almaması için Kaptan'a, "Çaykur Rizespor maçına hazırlayalım, daha garanti olur" önerisinde bulundu. Selçuk da bu sözler karşısında, "İmkansız.. Sezonun sonu ve Beşiktaş derbisinde takımı yalnız bırakamam. Ya oynarım ya da oynarım" karşılığını verdi.




Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları