Sezon içinde yabancılar özgürlük, yerliler kamptan yana tavır alırken, Musa Çağıran ve Mehmet Batdal kararını Florya olarak verdi.
Frank Rijkaard göreve geldikten sonra ilk iş olarak kamp sistemini kaldırmıştı. Galatasarayımız, İstanbul’da oynayacağı karşılaşmalardan önce kampa girmiyor, maç günü Florya’da toplanıyordu. Üst üste galibiyetler gelirken işler yolunda gidiyordu, ancak puan kayıpları başlayınca kamp yeniden gündeme geldi. Hatta yerli futbolcular kendi istekleriyle kamp yapıyor, ancak yabancılar onlara katılmayınca gruplaşmalar oluşuyordu. Daha sonra yönetim de bastırınca Hollandalı hoca geri adım atmış ve kamp sistemi yeniden devreye girmişti. Galatasaray’ın yeni transferlerinden Musa Çağıran ile Mehmet Batdal’ın da işte bu doğrultuda takımın genel tavrından etkilendiği ve Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kalacakları öğrenildi.
Servet de tesisteydi Cim Bom’dan gönderilmesi düşünülen Servet Çetin de tesiste kalıyor, bunun maçlardan önce motivasyonunu artırdığını dile getiriyordu.