Elano planları

Galatasaray'da gelecek sezona dair yapılanmanın hazırlıkları hızlanıyor.

Galatasaray'da gelecek sezona dair yapılanmanın hazırlıkları hızlanıyor. Sarı-Kırmızılı takımda gidecek ve kalacakların durumu henüz tam olarak netlik kazanmamış olmasına karşın, sezon başının flaş transferi Elano'nun durumu belirginleşiyor. G.Saray'da bekleneni karşılayamasa da Brezilyalı yıldızın transfer piyasasındaki değerinin azalmadığı öne sürüldü.

DHA'nın "Kadir Çetinçalı" imzasıyla servis ettiği habere göre; sarı kırmızılı takımdaki futbolu eleştiri konusu olan Elano'nun Brezilya Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosunda bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'nın gözdesi olan Elano'nun, Dünya Kupası'nda göstereceği performansa göre transfer borsasındaki değeri belirlenecek.

Elano'nun transferi ile sezon başında övgüleri toplayan ancak yıldız futbolcunun beklenini karşılayamaması sonrasında, bu transfer yüzünden eleştirilere uğrayan yönetici Haldun Üstünel ise sakinliğini koruyor.

Üstünel, Elano'nun performansınından tam olarak memnun olmasalar da, Brezilyalı yıldızın transferinden zarar etmeyeceklerini düşünüyor. Çünkü sarı kırmızılı kulüpten sızan haberlere göre Elano'ya birden fazla kulüpten transfer teklifi gelmiş durumda. Eğer gelişmeler bu yönde sürerse ve Elano, Dünya Kupası'nda oynama şansı bulursa; sarı kırmızılılar Brezilyalı yıldızı aldıkları fiyatın üstünde 8 ile 10 milyon euro arasında bir rakamla satmaya hedefliyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları