Dürüst 2. başkan: Yönetim ile futbolcular tanıştı

Galatasaray’da 23 Mart Cumartesi günü yapılan kongrede seçimi kazanan Özhan Canaydın ve ekibi, futbol takımı ile Perşembe akşamı tanışma yemeğinde biraraya geldi. Sarı-kırmızılıların basına kapalı yaptığı antrenmanın ardından Florya’daki Beyti restoranda gerçekleşen yemeğe, yönetim kurulu, seçilen diğer kurullar, futbolcular ve teknik heyet katıldı.  Yemekte, Başkan Canaydın, ikinci başkan ve basın sözcüsü Ali Dürüst, kaleci Mondragon, Teknik Direktör Mircae Lucescu ve futbol şubesi sorumluluğunu sürdürecek Abdürrahim Albayrak aynı masada oturdu. Başkan Canaydın’ın Lucescu, Dürüst’ün de Mondragon ile yanyana oturdukları görülürken, Galatasaray’da transferi gündeme gelen Kolombiyalı kaleciyle, Ali Dürüst’ün sohbet etmeleri dikkati çekti.

Sarı - Kırmızılı yönetimin çiçeği burnunda Başkanı Özhan Canaydın, futbolcularla dün ilk zirvesini yaptı, alacakların nisanda ödeneceğini duyurarak bayram sevinci yaşattı. Galatasaray Yönetimi, dün önce Fulya Tesisleri’nde futbolcularla bir araya geldi. Canaydın burada birikmiş transfer taksitleri ve primlerin önümüzdeki ay ödeneceğini, Abdürrahim Albayrak’ın da sezon sonuna kadar görevde kalacağını açıkladı.

Oldukça samimi havada geçen gecede eski yönetici Ergun Gürsoy’un oğlu Ali Gürsoy’un yönetimde asistanlık yapacağı, ayrıca yeni yönetimin tam kadro olarak yarınki Diyarbakır deplasmanına gideceği öğrenildi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları