Dos Santos'a yer aranıyor

Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, Atletico Madrid ile deplasmanda oynanacak zorlu UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçı için kafasındaki 11'i büyük ölçüde netleştirdi.

Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, Atletico Madrid ile deplasmanda oynanacak zorlu UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçı için kafasındaki 11'i büyük ölçüde netleştirdi.

Bu önemli randevuya Antalya'da 4 gün kamp yaparak hazırlanan Sarı-Kırmızılılarda Hollandalı teknik adamın Dos Santos konusunda kararsız kaldığı öğrenildi. Kayseri ve Antalya karşılaşmalarında şans bulan Meksikalı yıldızın kondisyon açısından hazır olmamaması, Rijkaard'ın kafasını karıştırıyor.

Ligin devre arasında büyük umutlarla transfer edilen Dos Santos'un, forma giydiği maçlarda varlık gösterememesi hayal kırıklığına yol açtı. Antalya'daki hazırlık döneminde çok hırslı olduğu gözlenen Dos Santos'un fiziki açıdan yetersiz olması sebebiyle Rijkaard'ın bu oyuncuyu Atletico Madrid karşısında yedek soyundurabileceği öğrenildi. Kamp boyunca taktik antrenmanlarda zaman zaman üçlü ön liberolu sistemde Mehmet Topal, Neill ve Mehmet Topal'a şans veren deneyimli hoca, ileri üçlüde Keita, Elano ve Arda'yı görevlendirdi. Savunmanın göbeğini Mehmet Topal ve son haftalarda yedek kalan Servet Çetin'den oluşturan Rijkaard, bu oyun sistemiyle rakibin etkili ataklarını durdurmayı planlıyor. Rijkaard, ön liberoda Mehmet Topal ve Mustafa Sarp'ı düşünürken, Elano'yu orta sahaya yakın bir bölgeye monte etti. Keita, Dos Santos ve Arda'yı forvette deneyen Hollandalı çalıştırıcının A.Madrid'e karşı Dos Santos'u oynatıp oynatmayacağının kararını maç saatinden önce vereceği bildirildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları