Filede fırtına gibiyiz

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin beşinci haftasında, Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Sarıyer Belediyesi ile karşılaştı. Takımımız mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin beşinci haftasında, Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Sarıyer Belediyesi ile karşılaştı. Çok çekişmeli geçen mücadeleye Güldeniz’in servis sayısı ile başladık. Teknik molasına 8-5 önde girdiğimiz sette, daha yüksek servis karşılama yüzdesine sahip takım olduk. Hücum düzenini bozduğumuz Sarıyer Belediyesi karşısında, ikinci teknik molaya 16-12 önde girdik. Seti 25-19 kazandık.

Sarıyer Belediyesi ikinci sete pasörleri Arelya’nın servis turu ile çok iyi başladı. Servis karşılamada yaşadığımız sıkıntıyla ilk teknik molaya 0-8 geride girdik. Centoni’nin hücum sayısıyla rakibimizin serisini durdurduk. Farkı azaltmaya başladık; ikinci teknik molaya 11-16 geride girdik. Setin son bölümünde, oyuna giren Nursevil’in iki de ace aldığı servis turunda durumu 17-19 yaptık. Israrlı defans yapan Sarıyer Belediyesi seti 20-25 kazandı. Setlerde durum 1-1 oldu.

Üçüncü sete daha iyi başladık (4-1). Birinci teknik molaya Centoni’nin tekli blok sayısıyla 8-7 önde girdik. Gamze ve Jack’in üst üste gelen blok sayılarıyla seti 11-8’e taşıdık. Köşelerden hücumda etkili olmaya başladık; Sarıyer Belediyesi mola aldı (14-9). İkinci teknik molaya Jack’in bir de ace aldığı servis turunda, Gamze’nin plasesiyle 16-9 önde girdik. Sarıyer Belediyesi ısrarlı ve iyi defansla sette kalmayı başardı. Setin son bölümünde blokta fark yarattık. Seti 25-20 kazandık ve 2-1 öne geçtik.

Sarıyer Belediyesi dördüncü sete iyi başladı. İlk sayılarda yaptığımız hatalarla avantaj kazanan Sarıyer, setin birinci teknik molasına 5-8 önde girdi. Setin ikinci bölümü uzun ralliler ve zorlu defanslarla ilerledi. İkinci teknik molaya 15-16 geride girdik. Teknik moladan Centoni’nin hücumuyla döndük. Aslı’nın plasesi ile 20-19 öne geçtik. Jack’in blok sayısı ile maç sonuna geldik (24-20). Seti 25-21, maçı 3-1 kazandık.

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi altıncı hafta maçlarında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları