Dragan Nesic ilk sınavında!

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, 1. hafta maçında, 14 Ekim 2012 Pazar günü, Ankara Başkent Spor salonu'nda Ankara TED Kolejliler ile kozlarını paylaşacak...

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Aroma Erkekler Birinci Ligi 1. hafta maçında, 14 Ekim 2012 Pazar günü, saat 17.30'da, Ankara Başkent Spor salonu'nda Ankara TED Kolejliler ile karşılaşacak.

Sezon öncesi takımın başına Işık Menküer'in yerine takımın başına Dragan Nesic'i getiren Galatasaray kadrosunu da Tomi Coskovic, Bojan Janic, Teodor Salparov, Vladimir Nikolov ve Murat Aslan gibi isimlerle takviye etti.

Galatasaray sezon hazırlıkları kapsamında bir dizi hazırlık maçı yaptı ve Paidar Demir Erkekler Voleybol Turnuvasıu'na evsahipliği yaptı. Takımımız oynadığı hazırlık maçlarında Levski Sofya'yı 3 - 1, Dobruca'yı 3 - 2, CVM Tomis Costanta'yı 3 - 1 ve Arkas Spor'u 3 - 0 mağlup etmeyi başarırken, Paidar Demir Turnuvası'nda da Torul Gençlik'i 3 - 0, Çankaya Belediyesi Anka'yı 3 - 0, Sivas 4 Eylül Belediye'yi 3 - 0, Ziraat Bankası'nı 3 - 0 ve Maliye Milli Piyango'yu 3 - 2 yenerek şampiyon oldu.

Hazırlık sürecinin ardından hafta içi Süper Kupa maçında Fenerbahçe Grundig ile karşılaşan Galatasaray bu müsabakada 3 - 0 mağlup olarak kupayı rakibine kaptırdı.

Galatasaray geçen sezon Aroma Erkekler Birinci Ligi'ni 5. sırada bitirmiş ve play-off'ta yarı finalde Fenerbahçe Grundig'e elenmişti. Geçen sene ikinci ligde mücadele eden Ankara TED Kolejliler ise birinci sırada bitirdiği normal sezonun ardından yarı finalde Melikgazi Belediyesi, Yenişehir Belediyesi ve Tofaş'tan oluşan gruptan üç maçını da kazanarak lider çıktı. Final grubunda ise Bornova Anadolu Lisesi, Yenişehir Belediyesi ve Beşiktaş ile karşılaşan Ankara TED Kolejliler yine oynadıkları üç maçı da kazanarak Aroma Erkekler Birinci Ligi'ne şampiyon olarak yükseldiler.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları