Galatasarayımız, Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı basına kapalı antrenmanla sürdürdü.
Galatasarayımız, Turkcell Süper Ligi'nin 33. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı basına kapalı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı. Antrenmanın ana bölümünde kalecilerin de katıldığı teknik bir çalışma yapıldı. Sakatlıkları düzelen Alparslan Erdem ve Mehmet Güven bu antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştırıldılar. Cassio Lincoln ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştırıldı. Antrenman soğuma çalışmalarıyla tamamlandı. Emre Güngör ve Hasan Şaş tedavisinin ardından dinlendirilirken, Servet Çetin tedavi edildikten sonra sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.
Takımımız Galatasaray, Beşiktaş maçı hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla sürdürecek.