Değişiklik zamanı...

Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, Ankaragücü maçı ile birlikte ideal 11'inde önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, gerek sarı-kırmızılı takımın aldığı başarısız sonuçlar gerekse sakatlıklar nedeniyle birçok yıldızından mahrum kaldığı için Ankaragücü maçı ile birlikte ideal 11'inde önemli değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.

Babasının cenaze töreni nedeniyle yaklaşık bir haftadır Hollanda'da bulunan Rijkaard önceki gün döndüğü İstanbul'da takımı teslim ettiği yardımcısı Neeskens'ten detaylı bir rapor aldı. Hollandalı teknik heyetin yaptığı görüşme sırasında Almanya'da ameliyat olan Arda'nın yokluğu, henüz sakatlığının izlerini tam olarak silemeyen Baros'un durumu ve Lucas Neill ile Gökhan Zan'ın sakatlıkları masaya yatırıldı.

İki tecrübeli teknik adam, Baros'u riske etmedikleri takdirde Ankaragücü karşısında tek forvet olarak Kewell'ı sahaya sürmek, sol kanadı ise son haftalarda iyi bir form yakalayan Aydın'a teslim etmek üzere fikir birliği sağladı. Sağ kanatta ise Pino'nun Karabükspor maçındaki kötü performansını göz önüne alan Rijkaard-Neeskens ikilisi, bir haftadır antrenmanlarda çok iyi çalışan Elano'nun formayı hak ettiği görüşünde birleşti.

İşte Lucas Neill ve Gökhan Zan'ın da yokluğunda Hakan Balta'yı stoper oynatacak Rijkaard'ın, Ankaragücü karşısında sahaya süreceği muhtemel 11:

Ufuk, Sabri, Servet, Hakan Balta, Insua, Elano, Mustafa Sarp (Lorik Cana), Ayhan, Aydın, Misimovic, Kewell.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları