De Sanctis rötarı

Yeni sezonda daha güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Galatasarayımız transfer için kolları sıvadı.

Yeni sezonda daha güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Galatasarayımız transfer için kolları sıvadı. Listedeki futbolcularla son 1 aydır temas halinde olan Haldun Üstünel, bugünlerde yoğun bir çalışma yürütüyor. Yeni bombalarını patlatmak için harekete geçen sarı kırmızılı yöneticinin ilk sürprizi ise, RealBetis ve Zaragoza’nın da peşinde koştuğu Atletico Madridli Leo Franco olacak.

Üstünel, başkan Adnan Polat’ın da onay verdiği dünyaca ünlü kalecinin işini büyük ölçüde bitirdi. Sezon sonunda Atletico Madrid Kulübü ile sözleşmesi bitecek olan Leo Franco’nun kulübümüze ’evet’ yanıtını verdiği ve işin atılacak imzalara kaldığı belirtildi.

İtalyan kalmak istiyor

Sarı kırmızılı yönetim buna karşılık, transferi Morgan de Sanctis’in moralinin bozulmaması adına açıklamadığı ortaya çıktı. Yöneticilerin, takımda kalmak isteyen ve ailesiyle birlikte İstanbul’da yaşamak için can atan İtalyan kalecinin son 6 haftadaki performansının düşmemesi için Leo Franco hakkında herhangi bir açıklama yapmaktan kaçındıkları dile getirildi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları