Coyle inanmak istemiyor!

Bolton menajeri Owen Coyle, Johan Elmander'in Galatasaray ile henüz sözleşme imzalamadığını söyledi.

İngiltere Premier League takımlarından Bolton'da Johan Elmander telaşı başladı. Başkan Ünal Aysal'ın Elmander ile anlaştık açıklaması ve yapılan görüşmelerin borsaya bildirilmesinin ardından gözler bir anda menajer Owen Coyle'un üzerine çevrildi. Bolton, Elmander'in yerini doldurmak için çalışmalara başlayıp, Brest'in forveti Nolan Roux ile anlaşamaya vardı ancak menajer Coyle hala Elmander'den ümidini kesmiş değil.

İsveçli yıldız Elmander'in Galatasaray ile görüşme halinde olduğunu belirten Coyle, "Elmander ile konuştum, henüz Galatasaray'a imza atmamıi ancak bu durum Galatasaray ile anlaşma imzalamayacağı manasına gelmiyor" dedi.

Elmander'in yeni sözleşme teklifini reddetmesinden sonra transfer çalışmalarına hız veren Bolton, aradığı ismi Fransa'da buldu. Menajer Owen Coyle'un da ısrarlı bir şekilde forvet transferi istemesinin ardından resmi olarak girişimlere başlayan Bolton, Brest'in forveti Nolan Roux ile prensip anlaşmasına vardı.

Roux için Bolton'a 11 milyon dolar teklif edecek olan Bolton, diğer yandan da Daniel Sturridge'i Chelsea'den bir yıl daha kiralamak istiyor. Bolton'un Elmander'in yerini doldurmak için bir diğer santrfor adayı da Monaco'nun Güney Koreli golcüsü Park Chu-Young....
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları