Canaydın'a check up!

Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a, Bursa Acıbadem Hastanesi'nde check up yapıldı. Canaydın'ın doktoru Mahmut Çakmak, "Başkanımız turp gibi" dedi.

Geçtiğimiz gün belindeki kist nedeniyle ameliyat olan Bursasporlu futbolcu Pancu'yu ziyaret için Bursa Acıbadem Hastanesi'ne gelen Özhan Canaydın'a bugün check up yapıldı. Kardiyag BT, EKG, Eko Kardiyografi ve kan tetkikleri yapılan Özhan Canaydın'ın herhangi bir sağlık probleminin olmadığını belirtildi. Yapılan kontroller sonrası açıklama yapan Özhan Canaydın'ın doktoru Mahmut Çakmak, Canaydın'ı ağırlamaktan ve kontrolden geçirmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Başkanımız herhangi bir sağlık bproblemi yok. Tabiri caizse sezona bomba gibi girecek. Kendisine kardiyag Bt, EKG, eko kardiyografi ve kan tetkikleri yaptık ve ciddi bir sağlık problemi olmadığını gördük" dedi.

Canaydın ise doktoruna teşekkür ederek, "Sponsorumuz olan Acıbadem Hastanesi'nde kontrolden geçtim. Fenerbahçeli bir doktordan "Sezona bomba gibi girecek" sözünü duymak beni mutlu etti. İnşallah bu sezon bomba gibi neticeler alacağız. Sponsorumuz olan Acıbadem Grubu'nun ileride bir çok faydalarını göreceğiz. Bursa bu hastane ile büyük bir eser kazanmıştır" diye konuştu,

TRANSFER 1 HAFTA İÇİNDE BİTECEK

Gazetelerde çıkan yabancı futbolcu transferleri ile ilgili olarak ise Canaydın, "Transferi bir hafta içerisinde tamamlayacağız. Hiçbir yöneticimizin ağzından transferle ilgili bir isim duydunz mu. Transferi noktalamadan isim vermeyeceğiz. Bir boş yerimiz var ama sizler altmış kişi transfer ettiniz. Yarın Bursaspor ile hazırlık maçı oynayacağız. İnşallah güzel bir maç olur" dedi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları