Bülent: "Duyguluyum"

Turkcell Süper Lig'in 27. Hafta açılış mücadelesinde, deplasmanda Galatasaray'ı 1-0 yenen K.Erciyesspor'da teknik direktör Bülent Korkmaz, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu ama çok duygulu olduğunu belirtti.

Maçın ardından konuşan eski Galatasaray kaptanı, Galatasaray Kulübü'nün Bülent Korkmaz'ı, Bülent Korkmaz, yaptığını ifade eden Erciyesspor teknik direktörü, aldıkları 3 puanın üstten kopmamak için iyi olduğunu söyledi.

K.Erciyesspor'un ilk yarıyı 11 puanla kapattığı, ikinci yarıda ise 17 puan topladıklarının altını çizerken, kurallar ve prensipleriyle takımın başına geçtiğini, bunu da oyuncularına da yansıtmaya çalıştığını ifade etti.

Transferlerde başarılı olduklarını da söyleyen Korkmaz, yaptıkları 5 transferin, 1'inin sakat olduğunu, 4'ünün de oynadığını belirtti.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları