Bu yıldızı unutamadık!

Sitemizde yapılan anket sonuçlarına göre Galatasaray taraftarının takımdan ayrılmasına en çok üzüldüğü isim Keita...

WEBASLAN

2009-2010 sezonun başında Lyon'dan 8.5 milyon avro karşılığında Galatasaray'a transfer olan Abdül Kader Keita kısa sürede Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelmeyi başarmıştı. Fantastik oyun karakteri ve takıma yaptığı pozitif katkı ile dikkatleri üzerine çeken Keita'nın sürpriz bir şekilde 8.1 milyon avro karşılığında Al-Sadd'a satılması sarı-kırmızılı taraftarları büyük bir üzüntüye boğdu!

Sitemizde yapılan anket de, taraftarların Keita'ya karşı olan özlemini gözler önüne seriyor. Webaslan.com editörleri, site kullanıcılarına "Yakın zamanda 'keşke' takımdan ayrılmasaydı dediğiniz futbolcumuz hangisiydi?" sorusunu yöneltildi ve şıklar arasında da Keita, Elano, Lincoln ve Misimovic gibi yıldız futbolcuların isimleri yer aldı.

Ankete toplam 45 bin 926 kişi katıldı. Ankete katılanların 34 bin 969'u (yüzde 76.14) Keita'yı şıkkına oy verirken; 4 bin 867 kişi ise Lincoln'ü seçti. Galatasaray'a Manchester City'den transfer edilen ancak beklentileri karşılayamayan Brezilyalı yıldız Elano, 45 bin 926 oyun sadece 4 bin 867'sini alırken; teknik direktör Hagi ile ters düştüğü gerekçesiyle Dinamo Moskova'ya satılan Bosnalı oyuncu Misimovic için anketten sadece 2 bin 546 oy çıktı.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları