Boumsong sesleri

Galatasaray'da stoper transferi için çalışmalara hız verildi.

Teknik direktör Frank Rijkaard'ın ısrarla savunmaya takviye istemesine rağmen görüştüğü tüm futbolculardan olumsuz yanıt alan Sarı-Kırmızılı yönetim rotasını Fransa'ya çevirdi. Galatasaray'ın Lyon'da forma giyen Jean Alan Boumsong için görüşmelere başladığı öğrenildi. Transfer pazarlıklarını Haldun Üstünel'in yürüttüğü belirlendi.

LYON 4 MİLYON EURO İSTİYOR

Son iki yılda Lyon'dan Baros ve Keita'yı transfer eden ve Fransız kulübüyle çok iyi ilişkiler kuran Üstünel'in bizzat Başkan Aulas ile görüştüğü ifade edildi. Lyon'un 30 yaşındaki Fransız milli oyuncu için 4 milyon Euro bonservisi istediği, Galatasaray'ın ise 2.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Pazarlıkların hafta sonuna kadar sürmesi bekleniyor.

ÖNEMLİ TAKIMLARDA OYNADI


Bu sezon Lyon'da istediği forma şansını bulamayan ve ayrılmayı düşünen Boumsong'un da Galatasaray'a sıcak baktığı gelen haberber arasında... Kariyerine Le Havre'de başlayan Boumsong, Lyon'dan önce sırasıyla Auxerre, Rangers, Newcastle United ve Juventus formalarını da giydi. Tecrübeli stoper, 27 kez de Fransa Milli Takımı'nda görev yaptı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları