Bir tek ona protesto vardı!

Sarı-kırmızılı taraftarlar, TT Arena'da bir futbolcu hariç futbolculara büyük destek verdi.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın Kayserispor ile oynadığı maçta Türk Telekom Arena'yı dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, bir isim hariç futbolculara büyük bir sevgi gösterisinde bulundu. Maçtan önce Arda Turan başta olmak üzere Sabri Sarıoğlu ve Ayhan Akman'a büyük destek veren sarı-kırmızılı taraftarlar, maç sonuna kadar da futbolcuların moralini yüksek tutmaya çalıştı.

Galatasaray taraftarı Mustafa Sarp'a ise karşılaşmanın 74. dakikasında oyundan çıkarken tepki gösterdi. Kayserispor karşısında maça iyi başlayan ancak dakikalar ilerledikçe oyundan düşen ve yaptığı basit top kayıpları, pozisyon hataları ile dikkat çeken Mustafa Sarp, mücadelenin 74. dakikasında teknik direktör Bülent Ünder tarafından saha kenarına alındı. Yerini Neill'e bırakan Mustafa Sarp, saha kenarına gelirken taraftarların ıslıklı protestosuyla karşılaştı.

Öte yandan Harry Kewell dün Kayserispor karşılaşmasını ailesiyle birlikte tribünden takip etti. Kasık bölgesindeki sakatlık sebebiyle forma giyemeyen Kewell karşılaşmayı eşi ve üç çocuğuyla birlikte tribünden izledi. Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Tugay Kerimoğlu'nun eşi ve iki çocuğu da dün Türk Telekom Arena'nın tribünlerinde yerlerini alarak mücadeleyi izlediler.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları