Tofaş - Galatasaray maçı hangi kanalda?

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız, ING Basketbol Süper Ligi’ndeki 22. hafta maçında Tofaş ile karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız, ING Basketbol Süper Ligi’ndeki 22. hafta maçında Tofaş ile karşı karşıya gelecek. Tofaş Spor Salonu’nda 27 Şubat Cumartesi günü oynanacak olan müsabaka saat 20.00’de başlayacak. Mücadele TRT Spor 2 ve Tivibu Spor 2’den canlı olarak yayınlanacak. 

Milli aranın ardından parkeye dönecek olan takımımız, ligde son olarak Aliağa Petkim Spor ile karşı karşıya geldi. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan maçı rakip takım 89-65 kazandı. Galatasarayımızda Travis Trice 16 sayı, 8 asistlik performansıyla öne çıkan isim oldu. 

Tofaş takımı ise ligde son olarak Fenerbahçe Beko ile karşılaştı. Bursa temsilcisi bu mücadeleyi 84-81 kazandı. 18 maçta 14,6 sayı ortalamasıyla De Vaughn Akoon - Purcell rakip takımın en skorer ismi olarak göze çarpıyor. 

Galatasaray Erkek Basketbol Takımımız, bu maçın ardından ligdeki Darüşşafaka Tekfen müsabakasının hazırlıklarına başlayacak.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları