Spahija ve Mahmuti'den dostluk mesajları

Galatasaray'ın Cumhurbaşkanlığı Kupası maçında karşı karşıya geleceği Fenerbahçe Ülker maçı öncesinde iki takımın antrenörü biraraya geldi. İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanlığı Kupası Basketbol Finali öncesi Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray'ın antrenör ve kaptanları dostluk mesajı verdi.

Galatasaray antrenörü Oktay Mahmuti, "Kimsenin sporu kirletmeye hakkı yok. Keyifli ortama kimse gölge düşürmesin" derken Fenerbahçe Ülker antrenörü Neven Spahija, "Galatasaray'a karşı erken bir final oynayacağız" diye konuştu

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde yarın oynanacak 27'nci Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı öncesi Basketbol Federasyonu Asbaşkanı Metin Şahin, yönetici Ömer Yağmur, ligler direktörü Ahmet Araşan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Özen, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sportif A.Ş Genel Direktörü Ali Üstünel birer açıklama yaptı. Asbaşkan Metin Şahin, "Rekabetlerini sporun güzellikleri içinde her zaman sürdüren iki güzide kulübümüz, basketbola heyecan ve renk katıyorlar. Bu heyecanı yarın da yaşacağız" dedi. Galatasaray antrenörü Oktay Mahmuti, kariyerine Cumhurbaşkanlığı Kupası gibi önemli bir karşılaşma oynayan takımın başında olmayı eklemekten mutluluk duyduğunu belirterek şunları söyledi:

"Umarım bundan sonra güvenlik önlemlerine zaman ayırmayız. Türk insanı sporun bilincinde. Ama aykırı düşünen ve hareket edenlerde oluyor. Kimsenin sporu kirletmeye hakkı yok, Keyifli bir ortama kimse gölge düşürmesin. Yoğun bir hazırlık döneminden geliyoruz. Daha iyi olan kazansın."

Fenerbahçe Ülker antrenörü Neven Spahija'da, "Final oynamaktan mutluyuz. Her ne kadar Galatasaray'a karşı erken final oynasak da, bir özürümüz olamaz" diye konuştu. Fenerbahçe Ülker'in kaptanı Ömer Onan ise, "Türkiye Kupası'nı Kayseri'de kazandık. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda da Galatasaray ile yine Kayseri'de karşı karşıya geleceğiz. Sezonun çok başı. İki dost kulüp, kazanmak isteyecek. Zevkli bir maç olacak" dedi.

Galatasaray'ın tecrübeli kaptanı Haluk Yıldırım'da, "Olaysız bir maç diliyorum. Yeni sezonda daha bir çok Galatasaray-Fenerbahçe maçları oynayacağız" dedi.

Daha sonra iki takımın antrenör ve kaptanları, yarın saat 18.30'da başlayacak müsabaka sonunda sahibini bulacak Cumhurbaşkanlığı Kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları