Potada rakip Kızılyıldız

Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague normal sezon D Grubu altıncı maçında Crvena Zvezda ile karşılaşacak.

Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague normal sezon D Grubu altıncı maçında Crvena Zvezda ile karşı karşıya gelecek. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki mücadele 21 Kasım Cuma günü saat 20.00'de başlayacak.

Maç: Galatasaray Liv Hospital - Crvena Zvezda
Salon: Abdi İpekçi Spor Salonu
Tarih: 21.11.2014 Saat: 20.00
Yayın: Lig TV3

THY Euroleague beşinci hafta maçında Yunanistan'a Olympiakos'un konuğu olan takımımız bir ara farkı 10 sayıya düşürmesine rağmen ev sahibi ekibin 18-1'lik serisine engel olamayıp 93-66 ile sahadan yenik ayrıldı. Galatasaray'ın grupta iki galibiyeti bulunuyor. Ligde ise Ülker Sports Arena'da Fenerbahçe ile karşılaşan Ergin Ataman'ın öğrencileri devreyi 50-31 yenik kapadığı maçtan 85-74 ile mağlup döndü.

Rakibimiz Kızılyıldız ise beş maçta üç galibiyet ile grupta ikinci sırada yer alıyor. Son olarak deplasmanda Laboral Kutxa'yı 66-86 ile geçen Sırbistan temsilcisi gruptan çıkma adına önemli bir avantajı da eline geçirdi.

16 Ekim'de oynanan maçı Galatasaray 8 sayı farkla kaybetmişti. 20 bin seyircinin hınca hınç doldurduğu Kombank Arena'da ikinci çeyrekte rakibin hızlı hücumlarını ve boyalı alandan bulduğu basketlere çözüm üretemeyen takımımız karşılaşmadan 76-68 mağlup ayrılıp kötü bir başlangıç yapmıştı. Gruptan çıkma adına iki takımın galibiyet sayılarında eşitlik olması ihtimali sebebiyle takımımızın karşılaşmayı 8 sayının üzerinde bir farkla kazanması geceyi daha değerli kılabilir.

Galatasaray'da Erceg 14,2 sayıyla ön plana çıkarken Kızılyıldız'da Marjanovic 14,8 sayı 8,4 ribaund ile oynuyor. Carlos Arroyo 5 asist üretirken rakibimizde 6,2 asist ile takımını sürükleyen isimlerden biri durumunda.

Karşılaşma Notları
- Vladimir Micov 5 üçlük bulması halinde Euroleague'de 100 üçlük barajını geçecek.
- Marjanovic ilk maçta Galatasaray'a karşı 11/14 saha içi isabetiyle 22 sayı üretmiş ve haftanın MVP'si olmuştu.
- Indeks reytingi sıralamasında Marjanovic maç başına 21,2 ile 2. sırada. İlk sırada Nenad Krstic yer alırken Andrew Goudelock da ikinciliği paylaşan diğer isim.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları