Potada kriz! Neredesin Candan?

Büyük bir istek ve coşkuyla basketbol şubesinin başına geçen yönetici Candan Erçetin, ekonomik kriz döneminde ortalıkta yok.

Büyük bir istek ve coşkuyla basketbol şubesinin başına geçen yönetici Candan Erçetin, ekonomik kriz döneminde ortalıkta yok. Bu da takım içindeki huzursuzluğu tavan yaptırdı.

G.SARAY Basketbol Şubesi’ndeki kriz sahaya yansıdı. Yeni transfer edilen yabancıların geleli beri paralarını alamamış olmaları ve yönetimdeki boşluk herkesi huzursuz ediyor. Basketbol Şubesi’nin başına büyük umutlarla ve istekle gelen Yönetici Candan Erçetin’in böyle bir dönemde ortalıkta görülmemesi de takım içindeki huzursuzluğu büyütüyor. Oyuncularla ilgilenen profesyoneller de her hangi bir ekonomik vaatte bulunacak konumda olmadıkları için sorunların çözümünde yetersiz kalıyor.

TELEFONLARA BİLE ÇIKMIYOR

Koç Ergin Ataman’ın Kızılyıldız maçından sonra, “İyi ki 20 sayı fark yemedik” demesi de yaşanan bu sorunlardan dolayı bir sitem olarak algılandı. Oyuncuların sorunlarıyla ilgilenmesi gereken yöneticilerin telefonlara çıkmaması ve kulüpteki sorunlar hakkında görüş bildirecek kimsenin bulunmaması da olayın bir umutsuz vakaya dönüşmesine neden oluyor. Dün yapılan G.Saray yönetim kurulu toplantısında da ekonomik konulardaki sıkıntılar nedeniyle duyulan rahatsızlığın gündeme geldiği öğrenildi.



Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları