Nevriye ve Zellous takımı sırtlıyor

Nevriye Yılmaz ve Shavonte Zellous, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin ilk iki haftasında Galatasaray Odeabank'ın galibiyetlerinde önemli pay sahibi oldu.

Galatasaray Odeabank'ın başarılı isimleri Nevriye Yılmaz ve Shavonte Zellous FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'ne ilk iki haftaya performanslarıyla damga vurdu.

Her iki oyuncumuz da haftanın en değerli oyuncusuna (MVP) aday olmuştu. Verimlilik puanına göre hesaplanan ve haftanın en iyi performans gösteren oyuncusunun seçildiği FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde ilk hafta Nevriye Yılmaz, Perfumerias Avenida önünde gösterdiği 23 sayı 10 ribaund 5 asist ile 27 puan toplayıp sıralamada dördüncü sırada yer almıştı. Good Angels Kosice'den Pienette Pierson, Kayseri KASKİ karşısında 33 sayı 12 ribaund 2 asist ile 37 puanla haftanın en değerli ismi olmuştu. Fegyverneky, Candace Parker ve Ivankovic sıralamada ilk beşe giren diğer isimlerdi.

İkinci hafta Shavonte Zellous, Novi Zagreb önünde 32 sayı 5 ribaund 1 asist ile 34 puan toplayıp haftanın oyuncusu sıralamasında üçüncü olurken bir dönem Türkiye'de de oynayan Wisla Can Pack'ten Jantel Lavender, BK Imos Brno karşısında 34 sayı 10 ribaund ile 37 puan kaydedip en iyi performans gösteren oyuncu olmuştu. Candace Parker, Kathrin Ress ve Tanasha Wright sıralamaya giren diğer isimlerdi.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları