N'efes'ini keseceğiz!

Tarihinde ilk kez katıldığı THY Euroleague'de adeta tarih yazan Galatasaray Medical Park, Anadolu Efes'e büyük kozunu kullanacak.

Tarihinde ilk kez katıldığı THY Euroleague'de adeta tarih yazan Galatasaray Medical Park'ın şansı Çarşamba günü karşılaşacağı Anadolu Efes'e karşı tutmuyor.

Anadolu Efes'e karşı oynadığı son 4 maçtan yalnızca 1 tanesinden galibiyetle ayrılmayı başaran sarı-kırmızılı ekip, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan ilk karşılaşmayı da 68-62 kaybetmiş ve gruba mağlubiyetle başlamıştı.

Beko Basketbol Ligi'nde de iki ekip arasında oynanan mücadeleyi kaybeden Galatasaray Medical Park, bu sezon Anadolu Efes ile oynadığı iki karşılaşmayı da kaybetmiş oldu. Anadolu Efes'in sahasında oynanan iki mücadeleden de mağlubiyetle ayrılan sarı-kırmızılı ekip, lacivert-beyazlılarla bu sezon ilk kez kendi seyircisi önünde karşılaşacak.

Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak olan karşılaşmanın tüm biletleri tükenirken; Galatasaray taraftarının maça yönelik özel şovlar hazırlayacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Yaklaşık olarak 12 bin bilet seyircinin izleyeceği mücadele Galatasaray açısından kritik bir önem içermese de Anadolu Efes açısından grubun en önemli maçı olarak göze çarpıyor. Lacivert-beyazlı ekip Çarşamba günü oynanacak mücadeleden galibiyet çıkartamazsa THY Euroleague'de gruptan çıkma şansını kaybedecek ve CSKA Moskova ile çıkacağı maç formalite maçına dönüşecek.

Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen mücadeleden yaklaşık 10 gün sonra, iki ekibin yine Abdi İpekçi Spor Salonu'nda bu sefer Beko Basketbol Ligi'nde birbirine rakip olacak olması da dikkat çekiyor.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları