Kaybetse de "Yenilmez Armada"

Galatasaray, resmi sitesinden yaptığı açıklamada, başantrenör Oktay Mahmuti'yi ve teknik heyetini, Basketbol Şubesi yöneticilerini, çalışanlarını ve sporcularını tebrik etti.

Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesinden yaptığı açıklamada 17 Kasım Perşembe günü oynanan FC Barcelona Regal maçındaki, büyük özveriden dolayı başantrenör Oktay Mahmuti'yi ve teknik heyetini, Galatasaray Basketbol Şubesi yöneticilerini, çalışanlarını ve sporcularını tebrik etti.

İşte o açıklama;

"Galatasaray Medical Park Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines Euroleague D Grubu beşinci haftasındaki FC Barcelona Regal maçında Galatasaray Spor Kulübü'nün köklü basketbol kültürüne yakışan bir mücadele örneği sergilemiştir.

Kaybettiği maçlar sonrasında dahi "Yenilmez Armada" unvanının hakkını veren ve "Son Topa Kadar Galatasaray" kimliğini koruyan takımımızın başantrenörü Oktay Mahmuti'yi ve teknik heyetini, Galatasaray Basketbol Şubesi yöneticilerini, çalışanlarını ve sporcularımızı ortaya koydukları karakterden dolayı tebrik ederiz.

Ayrıca yaptıkları gösteriyle unutulmaz bir gece yaşatan ve takımına sonuna kadar destek veren muhteşem Galatasaray taraftarına teşekkür ederiz.

Galatasaray Spor Kulübü"
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları