İzmir'de Özyer'e saldırı!.. OLAY!

Beko Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka ile Galatasaray Liv Hospital arasında oynanan maçta olaylar çıktı, maç yarım saat durdu.

Beko Basketbol Ligi'nin 10. haftasında Galatasaray Liv Hospital'ın deplasmanda Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya geldiği mücadelede olaylar çıktı. İzmir'de taraftarlar, Galatasaray Liv Hosptal Şube Koordinatörü Murat Özyer'e saldırdı.

Karşıyaka Spor Salonu'nda çevik kuvvet salona girdi ve olaylara müdahale etmeye başladı. G.Saray Liv Hospital başantrenörü Ergin Ataman ise taraftarlara,  "Siz çıkmadan, biz girmeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca, olayların soğumasının ardından mikrofonu elinde aldı ve taraftarlara sakin olması yönünde uyarılarda bulundu. Bu arada sarı-kırmızılıların başantrenörü Ergin Ataman da telefon ile G.Saray yönetimi ile telefon görüşmelerinde bulundu.

Olayların çıktığı 3. periyotun bitimine 4:15 kala, sarı-kırmızılıların 45-31 üstünlüğü bulunuyordu. Maçın hakemi olayların durulması sonrasında iki takımın başantrenörlerini yanına çağırdı ve "En ufak bir olay çıkarsa salonu boşaltacağım" açıklamasını yaptı. Yaşananların ardından yaklaşık yarım saat duran mücadele salon boşaltılmadan kaldığı yerden başladı.
Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları