GS TV'den KAPAK! 7 madde!

Kulübümüzün resmi yayın organı Galatasaray TV, FB'den A.Y ve M.U.'nun yaptığı açıklamalara 7 maddede cevap verdi.

A.Y.'nin M.U. ile birlikte yaptığı açıklamalara Galatasaray'ımız gece saat 00.00’ı geçtikten sonra GS TV aracılığıyla cevap verdi.

G.Sarayımızın maddelere ayırarak yaptığı açıklama şu şekilde:

1- “2008-09’da Efes’le oynanan final serisinde F.Bahçe 2-0 öndeyken durum 2-2’ye gelince F.Bahçe’den Murat Özaydınlı yine ‘TBF’yi nasıl getirdiysek öyle göndeririz’ demişti. Aradan yaklaşık olarak 5 sene geçti söylemler hala aynı.

Hatta o seride ortamı öyle germişlerdi ki, Efes şampiyon olunca taraftarları sahaya girmiş ve rakip takamın oyuncularına saldırılmıştı sahada.”

2- “Bizi organize şekilde ve anonsla küfür etmekle suçluyorlar ancak hatırlanacağı gibi F.Bahçeliler, Kadınlar Basketbol Ligi’nde kaptanımız Işıl Alben’e anonsla, tüm salonda topluca küfür etmiş ve bu nedenle ceza almışlardı.”

3- “Her başarısızlıkta taraftara hesap erme korkusuyla hedef değiştirmeyi ve tehdit etmeyi alışkanlık haline getirdiler. 2011-14 arasında basketbola 75 milyon dolar harcadılar ama EuroLeague’de ilerleme kaydedemediler.”

4- “Obradovic'in giderek artan agresifliği yine ortaya çıktı. Yarı finaldeki rakipleri Karşıyaka’nın hocası Ufuk Sarıca’yı tartaklayan Obradovic, kimse kendisine dur demediği için sahaya girmeyi bile göze aldı.”

5- “Final serisi devam ederken rakip oyunculara teklif yapmaları ilk kez olmadı. Oyuncumuz Ender Aslan’a teklifte bulundukları gibi bir dönem Efes’ten Kaya Peker’e de aynısını yaptılar.”

6- “İşi gündem tiyatrosuna kadınlarda Euroleague şampiyonu olduk, F.Bahçe yöneticisi Mahmut Uslu küfürleriyle gündeme geldi. Kadınlar Ligi’nde şampiyon olduk, Uslu yaşadığı talihsiz olayı gündeme taşıdı.”

7- “F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şikeden bahsediyor. Şikeyi kimden öğrendiklerini bilmiyoruz ama çok iyi öğrendikleri ortada.

Webaslan'a devam... Webaslan Mobil Uygulamaları